Sport
notix pixel id

Dan Nistor sare la gâtul colegilor după înfrângerea cu FCSB: “Poate unii nu avem valoare să fim aici”

Universitatea Craiova a pierdut cu 2-3 meciul cu FCSB, iar la finalul meciului Dan Nistor a avut un discurs dur în care nu a ezitat să dea şi în colegi,
28.11.2021 | 23:13
Dan Nistor sare la gâtul colegilor după înfrângerea cu FCSB:
Dan Nistor sare la gâtul colegilor după înfrângerea cu FCSB: "Poate unii nu avem valoare să fim aici". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova alunecă pe locul patru în Liga 1 după a treia înfrângere la rând suferită pe plan intern. Oltenii au cedat în prelungiri, când şutul plasat al lui Cordea a adus victoria pentru roş-albaştrii.

Dan Nistor sare la gâtul colegilor după înfrângerea cu FCSB

Dan Nistor a avut un discurs dur la final şi a spus că în linie se va trage linie şi rămâne de văzut ce jucători vor rămâne pentru că unii nu se ridică la valoarea cerută de Universitatea Craiova:

“Păcat de repriza asta a doua, avem niște ocazii incredibile. Nu am jucat totul sau nimic, dar ne doream foarte mult să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Ratăm foarte ușor. Primele două goluri le-am dat noi, deci nu ne-au surprins aproape cu nimic.

“Se va trage linie în iarnă și vedem care mai rămâne”

Care bară? A fost periculoasă? Chiar nu mai țin minte. Trebuie să ne gândim la calificarea în play-off. Asta e cea mai importantă.

Și vedem după. În fotbal se poate întâmpla orice. Poate unii dintre noi nu au valoare să fie la clubul ăsta.

ADVERTISEMENT

Se va trage linie în iarnă și vedem care mai rămâne. Sunt convins că patronul este foarte dezamăgit. Antrenorul ne arată să ducem mingea acolo, apoi depinde de noi. Deci nu are nicio vină”, a spus Nistor la final.

Andrei Ivan: “Mister e nemulțumit, normal, așa cum suntem și noi”

Andrei Ivan a spus că în vestiar a fost o atmosferă apăsătoare după meci, Laurenţiu Reghecampf fiind nemulţumit de jocul arătat de echipă:

ADVERTISEMENT

“Am forțat toată repriza a doua să câștigăm, am ratat multe ocazii și ne-a costat. Mi-a pus Crețu o contră, dar sper să fie OK. Trebuia să câștigăm să ne apropiem de primul loc. Întâi să ne calificăm în play-off și vedem după de titlu. Nu am fost atenți la cele două faze fixe și ne-a costat.

Mister e nemulțumit, normal, așa cum suntem și noi. În prima repriză nu ne-am regăsit, în a doua am fost mai motivați.

ADVERTISEMENT

Poate suntem prea relaxați după ce marcăm, am luat două goluri în cinci minute. Mergem să câștigăm în Cupă și apoi la Botoșani”, a spus Andrei Ivan la final.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik