Sport

Dan Nistor nu mai crede în convocare la națională: ”Sunt dinozaur, nu am loc acolo”

Dan Nistor trece printr-o perioadă bună la Universitatea Cluj, însă nu îndrăznește să viseze la o convocare la echipa națională.
30.10.2023 | 20:35
Dan Nistor nu mai crede in convocare la nationala Sunt dinozaur nu am loc acolo
Dan Nistor nu mai crede în convocare la națională: ”Sunt dinozaur, nu am loc acolo”. Foto: Sport Pictures Eu
ADVERTISEMENT

Între timp, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a comentat foarte calm victoria de la Botoșani și se gândește deja la meciul din Cupa României cu CFR Cluj. Tehnicianul crede că singura problemă a echipei va fi acum să se recupereze în timp util pentru ca jucătorii să fie gata de joc după multe ore de mers cu autocarul de la Botoșani la Cluj-Napoca.

Ioan Ovidiu Sabău este cu gândul la derby-ul cu CFR

”Sper să fiu inspirat în alegerea primului 11, fizic mental, sistemul de joc să fiu inspirat în a-l alege. Să ne pregătim, nu mai avem nevoie de motivație, trebuie să stau atent să nu-i prea încarc. Un spectacol, joc, aceste rivalități sunt la nivel de ambiții sportive, acolo trebuie să rămână. Au arătat echilibru suporterii, după care meciul de duminică va fi greu. Trebuie să ne refacem, sunt 7 ore de mers până acasă”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

Cert e că Dan Nistor trece printr-o perioadă extrem de bună la Universitatea Cluj, reușind 8 goluri și 5 pase de gol în acest sezon, însă nu îndrăznește momentan să viseze la echipa națională, spre final de carieră. ”Ne bucurăm mult că am obținut cele 3 puncte, erau foarte importante. Puțin important e că marchez eu, important e ca echipa să câștige.

Vreau să ajung cât mai departe, mă simt bine aici, parcă sunt la a doua tinerețe, să sperăm la mai multe. Nu știu, eu sunt dinozaur, nu cred că am loc acolo (n.r. dacă va fi convocat la națională). Sperăm cât mai mult posibil, să zic când plecăm de la Botoșani ne gândim doar la meciul cu CFR, e meci de Cupă.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc fanilor că au venit aici, deplasare foarte lungă. Nu sunt obosit, sunt la a doua tinerețe, aș vrea să jucăm la fiecare săptămână din trei în trei zile, de asta ne-am apucat de fotbal. Dacă ești obosit, poți să te lași. Le-a zis Gabi Tamaș destul de multe, dacă eu joc la vârsta asta ar trebui să-și pună și ei un semn de întrebare”, a declarat Nistor.

Fotbaliștii Universității Cluj se gândesc la play-off

La rândul său, Vali Gheorghe așteaptă cu nerăbdare meciul din Cupă cu CFR Cluj și speră că echipa le va face fanilor o mare bucurie. Suntem fericiți pentru punctele obținute, am avut drum lung de parcurs, 7-8 ore cu autocarul, suntem fericiți sperăm să legăm victorii și cu CFR Cluj. Am lucrat foarte mult în perioada asta pentru forța grupului, e vestiar bun, vestiar cu calitate, atât individuală, cât și omenească, sunt fericit pentru asta.

ADVERTISEMENT

Ne așteaptă partidă foarte grea cu CFR Cluj, tratăm foarte serios meciul cu CFR. Sperăm să legăm victorii, să ne calificăm mai departe, e important pentru noi și pentru club”, a explicat și Vali Gheorghe. În concluzie, mult mai optimist a fost fundașul Andrei Miron, care a vorbit despre play-off pentru prima dată.

”Victorie meritată, am controlat jocul, sunt bucuros, sper să o ținem tot așa. Nu știu ce se întâmplă cu FC Botoșani, sper să-și revină și ei, chiar aș vrea să rămână această echipă, am trăit echipe frumoase. Toate echipele angrenate în Cupă au program asemănător, vine derby-ul orașului, sper să facem joc bun și să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Am avut și anul trecut parcurs foarte bun, era să câștigăm Cupa. Avem șanse reale pentru play-off, sunt multe echipe angrenate în lupta pentru play-off, sper să ne calificăm în play-off. Secretul e că s-a format o familie”, a transmis și fundașul Andrei Miron. Universitatea Cluj se va duela cu CFR Cluj în Cupa României joi, 2 noiembrie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT