Sport

FC Botoșani – U Cluj 0-3, în etapa 14 din SuperLiga. Dezastru pentru moldovenii lui Alexa. Clasamentul actualizat

FC Botoșani a pierdut fără drept de apel, scor 0-3, partida de pe teren propriu cu U Clui din etapa 14 a SuperLigii și își consolodează ultimul loc din clasament.
30.10.2023 | 18:59
FC Botosani  U Cluj 03 in etapa 14 din SuperLiga Dezastru pentru moldovenii lui Alexa Clasamentul actualizat
U Cluj nu a avut deloc probleme în deplasarea de la Botoșani. foto. Sport Pictures
ADVERTISEMENT
30-10-2023
15:31

FC Botoșani - U Cluj 0-3 (Nistor 9, V. Gheorghe, Miron 56)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final. Evoluție catastrofală a gazdelor, care pierd clar și rămân adânc ancorate pe ultimul loc al clasamentului.

Clasament SuperLiga

Min. 56: GOOOL U Cluj! Miron reia cu capul în plasă din 6 metri după un corner executat de Nistor.

Min. 54: Florescu pătrunde periculos pe stânga, centrează în fața porții, dar Cioiu trimite din 4 metri pe lângă bară.

Min. 41: Prima ocazie de gol a gazdelor îi aparține lui Dican, dar până la urmă nu iese decât un corner.

Min. 21: GOOOL U Cluj! Nistor se distrează cu fundașii adverși pe partea dreaptă, centrează perfect pe 6 metri, de unde Valentin Gheorghe reia simplu în poarta goală.

Min. 9: GOOOL U Cluj! Nistor primește o pasă de la Cîmpanu și înscrie cu un șut superb, la colțul lung, din interiorul careului mare.

Min. 1: A început partida.

30-10-2023
14:26

Echipele de start la FC Botoșani - U Cluj, ora 17:30

FC Botoșani: Ducan – Pius, Mutombo, Șeroni – Benzar, Dican, E. Florescu, A. Dragu – Petro, Ilicic, Cărăușu. Rezerve: Ureche, Creț, Adams, E. David, Sadiku, Cioiu, Casap, Olinga Essono, Gligor. Antrenor: Dan Alexa. 

U Cluj: Iliev – Oancea, Miron, Mitrea, Chipciu – V. Gheorghe, Bic, Grobry, Cîmpanu – Nistor, I. Stoica. Rezerve: Gorcea, Peteleu, Pițian, Filip, G. Simion, Silaghi, F. Ilie, Manu, D. Popa. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău. 

Meciul FC Botoșani – U Cluj are loc luni, 30 octombrie. cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 14-a din SuperLiga. Gazdele ocupă ultimul loc, numai 6 puncte, fără a fi cunoscut încă gustul victoriei în acest sezon, în timp ce clujenii merg foarte bine, sunt neînvinși de multe etape și emit pretenții la play-off.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – U Cluj, în etapa 14 din SuperLiga

Întâlnirea FC Botoșani – U Cluj se dispută luni, 30 octombrie, de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal din localitatea moldoveană, în etapa a 14-a din SuperLiga. Va fi foarte interesant de văzut care va fi reacția suporterilor botoșăneni față de scandalul pariurilor în care ar fi implicați doi jucători ai gazdelor, Pinson și Drole, după meciul de la Sfântu Gheorghe, pierdut cu 5-2.

ADVERTISEMENT

Nu este exclus ca în locul suportului de care au atâta nevoie acum, pentru a ieși din situația gravă în care se află, ca jucătorii lui Dan Alexa să se trezească jucând în fața unui stadion aproape gol, ca reacție a fanilor atât față de evoluțiile foarte slabe și acum, în plus, de cele suspicionate la Sfântu Gheorghe.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – U Cluj

Partida FC Botoșani – U Cluj  se joacă luni, 30 octombrie, de la ora 17:30,  pe Stadionul Municipal din localitatea moldoveană,  în etapa a 14-a din SuperLiga. O veți putea urmări în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

A devenit de acum lait motiv pentru a spune cum este vremea inclusiv la Botoșani la începutul săptămânii, luni, 30 octombrie. Adică aceeași vreme foarte frumoasă, chiar caldă pentru perioada în care ne aflăm, cu cerul strălucind de soare, fără pericol de ploaie și cu o maximă a zilei la ora amiezii de aproximativ 25 de grade din care vom scădea unul pentru că partida începe la ora 17:30. Arbitrul partidei este Adrian Cojocaru din Galați.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Botoșani – U Cluj

Dan Alexa a rămas în continuare pe banca Botoșanilor, deși amenințase cu plecarea după partida de la Sfântu Gheorghe. Meciul e foarte greu dar moldovenii trebuie să joace la victorie, fiind ultimii în clasament. Nu vor juca din motive de accidentare golgeterul sezonului trecut, Mailat și fundașul central Sadiku, lor adăugându-li-se și suspendații pe termen nelimitat Pinson și Drole, bănuiți a fi făcut anumite lucruri legatate de implicare la pariuri.

ADVERTISEMENT

Și U Cluj are de această doi jucători absenți din formula de start obișnuită. Ioan Ovidiu Sabău nu poate conta pe serviciile a doi fundași, cel central, spaniolul Masoero și cel stânga, Bogdan Vătăjelu, ambii accidentați. În locul lui Masoero va intra Miron lângă Mitrea.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – U Cluj

Partida are loc pe terenul echipei moldovene, dar casele de pariuri consideră că oaspeții sunt cei care au mai mari șanse la cele trei puncte. Au primit cota de 2,45 pentru o victorie, față de 3,20 în favoarea gazdelor. Șansă dublă „X2” are cotă de 1,40, iar șansă dublă „1X” ajunge la cota 1,60. Un gol al Clujului valorează 1,35, iar unul al gazdelor 1,45.

ADVERTISEMENT

Sunt doar patru meciuri directe jucate la Botoșani și vinovată de asta este echipa clujeană, care a stat ani buni în afara primei divizii. De aceea, din 2013 și până în prezent au fost atât de puține iar bilanțul arată mare echilibru, cu un succes la limită pentru gazde și trei rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT