Sport

Dan Nistor, promisiune pentru suporterii Universității Craiova: „O să redevin jucătorul important care am fost”

Sub comanda lui Mirel Rădoi, Dan Nistor își propune să redevină unul dintre jucătorii importanți ai Universității Craiova în sezonul 2022-2023 din SuperLigă.
04.10.2022 | 17:58
Dan Nistor promisiune pentru suporterii Universitatii Craiova O sa redevin jucatorul important care am fost
Dan Nistor, promisiune pentru suporterii Universității Craiova: „În curând voi fi iarăși la potențial maxim”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mijlocașul oltenilor în vârstă de 34 de ani vrea să profite de șansele oferite de Mirel Rădoi și să își câștige poziția de titular în primul 11 al Universității Craiova. În ultimele trei partide ale formației din Bănie, Dan Nistor a fost folosit încă din primul minut de către tehnicianul oltenilor.

Dan Nistor și-a anunțat obiectivul personal din acest sezon la Universitatea Craiova: „În curând voi fi iarăși la potențial maxim”

Odată cu venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a oltenilor, Dan Nistor a beneficiat de mai multe minute în tricoul „Științei”. „Ceapă” a mărturisit că a traversat o perioadă destul de grea, fiind la un moment dat exclus din lot de către Laszlo Balint, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Am trecut printr-o perioadă mai dificilă, inclusiv ca formă, și asta m-a făcut să-mi găsesc ritmul mai greu. Cred că în curând voi fi iarăși la potențial maxim și sunt nerăbdător să ajung acolo. Pauza a fost, ca de obicei, una benefică. Am mai pus la punct mici detalii tactice și mai ales ne-am mai încărcat bateriile, deoarece a fost o perioadă dificilă, cu meciuri multe și foarte disputate”, a recunoscut Dan Nistor pentru revista clubului.

Mijlocașul de 34 de ani a declarat că se simte bine pe orice post, chiar dacă acesta este la baza mijlocașul central. În sezonul 2022-2023, Dan Nistor a mărturisit că își propune să redevină unul dintre jucătorii importanți ai Universității Craiova și să revină la echipa națională de fotbal a României.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt mijlocaș central și atâta timp cât sunt undeva la mijloc mă simt bine pe orice post. Prin urmare cred că pot evolua și mijlocaș central clasic, dar și în spatele vârfului, cum am făcut-o cu FCSB. Eu n-aș zice neapărat că a fost o scădere de formă, deși da, a fost o dezamăgire foarte mare pentru noi toți ratarea grupelor Conference League”, a declarat Dan Nistor.

„Atmosfera este din ce în ce mai bună și cred că am devenit deja o adevărată familie, iar asta se va vedea și în prestațiile noastre viitoare. Personal îmi propun să redevin jucătorul important care am fost și, de ce nu, să ajung iarăși în circuitul echipei naționale”, a spus mijlocașul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor, despre colaborarea cu Mirel Rădoi: „Este foarte muncitor și foarte minuțios”

Dan Nistor are doar cuvinte de laudă pentru Mirel Rădoi, antrenor cu care a mai colaborat la echipa națională de fotbal a României. Acesta a declarat că îl apreciează pe tehnicianul „alb-albaștrilor”, pentru sinceritatea de care dă dovadă și modul său în care antrenează.

„Pe Mirel Rădoi îl cunosc bine deja, pentru că am lucrat cu dânsul și la echipa națională. Este un tip la care apreciez că îți spune în față orice are de spus. În ceea ce privește modul în care antrenează, este foarte muncitor și foarte minuțios, în sensul că repetă iar și iar exercițiile până când ies cum trebuie. Un alt lucru care îmi place la el este că anunță destul de repede echipa de start, în momentul în care ajungem la vestiare” a spus Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

Jucătorul „juveților” este convins că Universitatea Craiova se va califica în play-off-ul din SuperLigă. Dan Nistor că formația din Bănie trebuie să domine categoric fiecare partidă, datorită istorie clubului și a lotului valoros pe care îl are la dispoziție Mirel Rădoi.

„Este mult mai disputat campionatul, dar pe mine nu mă interesează să discut despre adversari. Ce alte echipe vor fi în play-off contează prea puțin, noi suntem Universitatea Craiova și vom fi acolo. Și, mai mult decât atât, la ce lot și mai ales la ce istorie avem, cred că trebuie să dominăm fiecare meci și să intrăm pe teren conștienți că trebuie să ne arătăm valoarea și prestigiul”, a mai spus Dan Nistor.

  • 34 de ani are Dan Nistor
  • 800.000 de euro este valoarea mijlocașului, conform transfermarkt
  • 8 meciuri a strâns Dan Nistor în tricoul Universității Craiova în acest sezon din SuperLigă

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,72 este cota pentru ”1X solist” la FC Argeș – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: