Sport

Dan Petrescu a izbucnit la finalul meciului CFR Cluj – Sepsi 2-1: “M-am săturat! Gata! Dacă cei din club nu vorbesc, eu o fac”

Dan Petrescu a avut o reacţie nervoasă la adresa arbitrajului, în ciuda faptului că CFR Cluj a câştigat cu 2-1 meciul împotriva lui Sepsi. "Bursucul" anunţă două noi accidentări.
15.04.2023 | 21:50
Dan Petrescu a izbucnit la finalul meciului CFR Cluj  Sepsi 21 Mam saturat Gata Daca cei din club nu vorbesc eu o fac
Dan Petrescu a izbucnit la finalul meciului CFR Cluj - Sepsi 2-1: "M-am săturat! Gata! Dacă cei din club nu vorbesc, eu o fac", Sursa; sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj obține trei puncte mari în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1. Covăsnenii au deschis scorul prin Dumitrescu în minutul 28, dar ardelenii au întors scorul prin Bîrligea (44) și Deac (53) și câștigă mai clar decât o arată scorul.

Dan Petrescu a izbucnit la finalul meciului CFR Cluj – Sepsi 2-1: “M-am săturat! Gata! Am avut trei penalty-uri, clar”

Dan Petrescu a fost un car de nervi la finalul meciului. Antrenorul celor de la CFR Cluj a declarat că echipa lui a avut trei penalty-uri clare şi se roagă să îi poată recupera rapid pe Deac şi Bîrligea, care s-au accidentat:

ADVERTISEMENT

“Noi am avut trei penalty-uri clar. M-am săturat! Gata! Dacă cei de la club nu vorbesc, eu o fac! Trei, şi cu VAR! Chiar toate meciurile sunt aşa? Doamne!

Un joc excelent, dar nu am putut să băgăm mingea în poartă. A fost 1-0 pentru Sepsi şi nu ştiu cum. Că nu au ajuns la poartă. Bine că am avut reacţie.

ADVERTISEMENT

Deac şi Bîrligea s-au accidentat: “Mă rog la Dumnezeu ca niciunul dintre ei să nu aibă nimic”

Am pierdut doi jucători. Deac şi Bîrligea. Pentru Deac este grav, a mers la spital. Bîrligea are probleme. Mă rog la Dumnezeu ca niciunul dintre ei să nu aibă nimic.

N-am ce să le zic jucătorilor? Este făcut anul ăsta şi play-off-ul să suferim incredibil şi nemeritat. Echipa mai bună a câştigat şi n-am riscat nimic.

ADVERTISEMENT

Când eram fotbalist nu luam atâtea galbene. Îmi doresc ca Ciprian Deac să se facă bine, atât!”, a spus reacţia nervoasă a lui Dan Petrescu de la finalul meciului.

CFR Cluj, la un punct de lider!

CFR Cluj se apropie la un punct de liderul Farul Constanţa, înaintea derby-ului etapei dintre echipa lui Hagi şi FCSB, care se va disputa luni seara, de la 20:30, pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează derby-ul cu Farul Constanţa, care se va desfăşura sâmbătă, de la ora 20:30, la Ovidiu. În sezonul regulat, echipa lui Dan Petrescu s-a impus fără emoţii, cu 3-0.

ADVERTISEMENT