Sport

CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe 2-1, în etapa 4 din play-off SuperLiga. Campioana „învie” în Sâmbăta Paștelui. Cum arată clasamentul

CFR Cluj a câștigat mult mai clar decât o arată scorul de 2-1 meciul cu Sepsi din etapa 4 a play-off-ului și s-a apropiat la un punct de liderul Farul.
15.04.2023 | 20:57
CFR Cluj  Sepsi Sf Gheorghe 21 in etapa 4 din playoff SuperLiga Campioana invie in Sambata Pastelui Cum arata clasamentul
Branislav Ninaj si Rangelo Maria Janga in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, sambata 15 aprilie 2023. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
15-04-2023
18:07

Cum arată clasamentul din play-off-ul SuperLigii după CFR Cluj - Sepsi 2-1

CFR Cluj a luat lumină de la Sepsi în seara Învierii. Campioana a câștigat contra covăsnenilor primul meci din acest play-off și s-a apropiat la doar un punct în spatele liderului Farul Constanța, care în această etapă are o deplasare infernală pe terenul FCSB-ului.

Chiar dacă s-a impus la limită, ba a avut și ceva emoții în prima repriză, când a fost condusă timp de un sfert de oră, echipa lui Dan Petrescu a meritat victoria după aspectul jocului. O dominare totală, cu numeroase ocazii ratate, un joc controlat da capo al fine…

Sepsi, în schimb, a redevenit echipa „păcii” în play-off, demonstrând că victoria de etapa trecută contra Rapidului a fost un simplu foc de paie.

play-off superliga
Clasament play-off SuperLiga
15-04-2023
16:00

CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe 2-1 (Bîrligea 44, Deac 51 / Dumitrescu 28)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 84: Petrila nu reușește să ajungă la o minge trimisă periculos în careu de Janga.

Min. 62: Ninaj vede al doilea cartonaș galben pentru un fault clar asupra lui Janga și este eliminat.

Min. 53: GOOOL CFR Cluj! Janga îl găsește liber în careu pe Deac, care înscrie cu un șut plasat din 7-8 metri.

Min. 52: Deac centrează periculos pe 6 metri, janga deviază mingea pe lângă bară.

Min. 45+3: Krasniqi combină în careu cu Bîrligea, care șutează în blocajul lui Niczuly.

Min. 44: GOOOL CFR Cluj! Bîrligea trimite cu capul din 6 metri, după o centrare de pe partea stîngă a lui Krasniqi.

Min. 30: Manea centrează pe 6 metri, de unde Bîrligea reia cu capul în bara transversală.

Min. 28: GOOOL Sepsi! Ștefănescu pătrunde pe stânga, centrează perfect în centrul careului, de unde Dumitrescu reia cu capul în palsă.

Min. 25: Bîrligea pătrunde în careu pe partea dreaptă, centrează pe punctul de la 11 metri, însă Krasniqi nu reușește să reia spre paortă.

Min. 20: Braun șutează în diagonală din 10 metri, Niczuly respinge cu un reflex miraculos.

Min. 12: Deac primește o minge în careu de la un fundaș al lui Sepsi, însă din 3-4 metri șutează în Niczuly, iar mingea se duce în corner.

Min. 3: Niczuly îi pasează în careu direct lui Janga, acesta scoate înapoi până la Deac, care trimite un șut cu boltă din marginea careului, puțin peste poartă.

Min. 1: Krasniqi trimite greșit după o centrare a lui Bîrligea.

Min. 1: A început partida.

15-04-2023
15:15

Echipele de start la CFR Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe

Au apărut echipele de start la CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe:

CFR Cluj: Scuffet – C. Manea, Yuri, Burcă, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea. Antrenor: Dan Petrescu 

Sepsi: Niczuly – Ninag, Bălașa, Tamas, A. Dumitrescu – Aganovic, J. Rodriguez, Papa, C. Matei – Ștefănescu, Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe are loc sâmbătă, 15 aprilie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei 4 din play-off-ul SuperLigii. Clujenii sunt pe locul 2, la patru puncte de liderul Farul şi au mare nevoie de victorie în faţa codaşei din play-off, cu speranţa că Farul nu va reuşi să adune puncte în meciul de la Bucureşti, cu FCSB.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa 4 din play-off SuperLiga

Confruntarea CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia al municipiului de pe Someş, în etapa 4 din play-off-ul SuperLigii. Este un meci din zona Ardealului şi, ca de obicei, astfel de partide stârnesc destul interes.

ADVERTISEMENT

Oficialii clujeni speră ca în tribune să se afle cel puţin 7.000 de spectatori, oamenii lui Dan Petrescu trecând printr-o perioadă mai puţin reuşită, acumulând mai multe rezultate de egalitate la rând. Dan Petrescu acuză faptul că pe parcursul acestui sezon au plecat, din motive diferite, nu mai puţin de zece jucători.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe are loc sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 19:00, în etapa 4 din play-off-ul SuperLigii pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj. Ea va fi transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj, sâmbătă, 15 aprilie, se anunţă o vreme cu multe schimbări pe parcursul zilei. O perioadă cerul va fi senin, dar pe urmă se va înnora treptat şi există şanse de peste 75 la sută de a ploua cu descărcări electrice şi tunete. Maxima zilei va ajunge la ora 15:00 la 17 grade, dar la ora partidei, când poate ploua, vor mai fi în jur de 12 grade.

Ce absenţe sunt în întâlnirea CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

Dan Petrescu este, probabil, antrenorul cel mai nemulţumit din SuperLiga în privinţa lotului. Nu pentru că îi are acum absenţi pe Camora şi Boateng, două piese extrem de importante, iar atacantul Birligea este incert, ci pentru că a pierdut nu mai puţin de 10 jucători de-a lungul sezonului, nereuşind să îi înlocuiască decât cu mici excepţii.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi recunoaşte că pentru Sepsi meciul care va conta enorm în duelul cu Clujul e cel din semifinalele Cupei României. Asta nu înseamnă că Sepsi merge în Gruia ca în excursie, dorind să obţină maxim posibil din acest meci. Absent este doar atacantul Roland Varga.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe

CFR Cluj este marea favorită a caselor de pariuri în faţa echipei covăsnene. Cota la victoria gazdelor a scăzut încontinuu, ajungând acum la 1,55, iar o bombă pe care ar lansa-o Sepsi ar aduce şi o cotă de 7.00. Şansă dublă „X2” are cotă de 2,90, iar la capitolul goluri unul înscris de oaspeţi ajunge la cota de 2,10.

ADVERTISEMENT

În general, partidele directe jucate la Cluj au fost cele cu deznodământ aşteptat, adică succesul echipei locale. De şase ori s-a petrecut acest lucru. În 2020, s-a înregistrat singurul rezultat de egalitate, 0-0, iar un an mai târziu Sepsi avea să câştige singurul ei meci pe acest stadion, cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT