Sport

Dan Petrescu a pierdut 4 jucători înaintea meciului cu FC Botoșani: „Nu suntem într-o situaţie bună”

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, nu se poate baza pe 4 jucători înaintea meciului cu FC Botoșani. Denis Alibec și Billel Omrani sunt cele mai mari nume care nu vor putea evolua.
10.09.2021 | 18:10
Dan Petrescu a pierdut 4 jucători înaintea meciului cu FC Botoșani: „Nu suntem într-o situaţie bună”
Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Accindetările suferite de jucătorii CFR-ului, după ce aceșia au fost convocați la națională, îl îngrijorează pe Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României nu se poate baza pe 4 oameni de bază în meciul cu FC Botoșani.

Dan Petrescu este îngrijorat înaintea meciului cu FC Botoșani

Dan Petrescu a declarat că este îngrijorat de problemele medicale apărute în rândul jucătorilor săi și consideră meciul cu FC Botoșani unul foarte dificil.

„Niciun meci de fotbal nu mai e uşor, putem da multe exemple. Prima oară când am început cariera la CFR tot la Botoșani am început şi tot meci greu am avut.

ADVERTISEMENT

Toate meciurile cu Botoşani au fost foarte echilibrate. Din păcate, nu suntem într-o situaţie bună, pentru că au fost meciurile de la naţională şi CFR a ieşit în pierdere.

Cred că e singura echipă care a avut doi jucători accidentaţi, mă refer la Alibec şi la Susic, plus că alţi doi jucători s-au accidentat în antrenamente, Omrani şi Graovac. Deja patru jucători de pe lista UEFA mă trezesc că nu-i am. Va fi o perioadă grea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea partidei.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Marius Croitoru

Pe lânga nemulțumirea „Bursucului” față de programul infernal pe care CFR îl are, tehnicianul a ținut totuși să îl laude pe Marius Croitoru.

„Dacă vom continua în ritmul acesta nu ştim ce vom face, pentru că la UEFA nu ai voie să schimbi jucători. Vor fi meciuri foarte grele la 3 zile, foarte multe meciuri şi am nevoie de jucători, fără ei nu poţi câştiga meciuri.

ADVERTISEMENT

Eu sunt surprins de unde găsesc jucători cei de la Botoşani, din Divizia D, din Brazilia. E cineva care are ochi acolo, e clar, cred că antrenorul Croitoru.

Anul trecut au ieşit pe locul 4, acum cred că îşi pot dori mai mult. Cred că e unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut Botoşani”, au fost cuvintele de laudă la adresa lui Marius Croitoru

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a rămăs fără atacanți înaintea meciului de la Botoșani

Dan Petrescu a declarat că este foarte supărat pe faptul că echipa antrenată de el a rămas fără atacant de careu. Atât Denis Alibec, cât și Billel Omrani s-au accidenat și nu pot lua parte la următoarele meciuri.

„Sunt foarte îngrijorat şi foarte supărat că deja patru jucători nu pot participa la meciuri, jucători importanţi. În primul rând atacanţii, care câştigă meciuri.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că cerinţele sunt foarte mari în continuare la CFR, aşa a fost mereu. Sunt îngrijorat în momentul ăsta.

Alibec se ştie că o lună, la Susic 2-3 săptămâni, Graovac cel puţin la fel, la Omrani sperăm cea mai uşoară accidentare, poate, eu ştiu, o săptămână”, a mai spus tehnicianul campioanei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik