Sport

Dan Petrescu a răbufnit din cauza jucătorului cu situație bizară la CFR Cluj: ”Are contract cu noi, dar joacă împotriva noastră”. Video

Dan Petrescu a criticat vehement regulamentele din fotbalul românesc și s-a arătat deranjat de faptul că Roger a putut pleca de la CFR Cluj.
25.02.2023 | 17:47
Dan Petrescu a rabufnit din cauza jucatorului cu situatie bizara la CFR Cluj Are contract cu noi dar joaca impotriva noastra Video
Dan Petrescu a criticat vehement regulamentele din fotbalul românesc și s-a arătat deranjat de faptul că Roger a putut pleca de la CFR Cluj. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că brazilianul a plecat de la campioana României înaintea derby-ului cu FCSB din cauza faptului că a fost scos de Dan Petrescu de pe lista de SuperLiga și s-a întors la formația UTA Arad.

Ce l-a nemulțumit de Dan Petrescu înaintea meciului Petrolul – CFR Cluj

Faptul că Roger a putut pleca atât de ușor de la CFR Cluj, în ciuda faptului că mai avea contract cu gruparea din Gruia, l-a enervat la culme pe Dan Petrescu, mai ales că brazilianul îi va fi adversar peste două etape, atunci când campioana României va întâlni UTA.

ADVERTISEMENT

”Am zis-o mereu, nu avem un lot cum mi-aș dori să fie, mai larg, ni se taie jucători, pleacă jucători. Roger, care trebuia să fie la noi, joacă împotrivă noastră joia viitoare. Eu nu mai înțeleg fotbalul, ce se întâmplă, ce reguli sunt în fotbalul ăsta.

Are contract cu noi și el pleacă atunci când vrea. Pe mine mă depășește. Avea contract cu noi, a plecat și joacă la alții. Din cauză că n-avem voie pe listă, că nu ne lasă nu știu cine. Ce listă, mă? Lăsați-ne și pe noi liberi, că am jucat 45 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Să ne lase în pace cu lista asta, mi se pare penibil, nu poți impune câți jucători să punem și câți nu. Mi se pare incredibil asta! E problema numărul unu, că nu avem jucători, mai ales de atac”, a declarat Petrescu, în conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Neluțu Varga, dispus să meargă până în pânzele albe în cazul lui Roger

La scurt timp după ce jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Roger a plecat de la CFR Cluj, brazilianul a fost prezentat oficial la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire din partea clubului arădean pentru încă un an. Astfel, Roger a revenit la ”Bătrâna Doamnă” după un an petrecut în Gruia.

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a avut un discurs dur la adresa lui Roger și a noii sale echipe, UTA, după ce fostul fotbalist al campioanei a debutat la arădeni. Omul de afaceri s-a arătat dezamăgit de comportamentul brazilianului.

ADVERTISEMENT

”Eu am mai spus că Roger s-a luat după impresarul lui și că îl va duce la sapă de lemn. Văd că nici UTA Arad nu este mai echilibrată și a intrat și ea în acest joc urât de tot. E normal acest lucru? Cei de la UTA l-au băgat într-un meci oficial pe răspunderea lor, iar eu vă asigur că o să îi coste mult acest lucru”, a spus Varga.

ADVERTISEMENT
Tags: