Sport

Dan Petrescu, a treia victorie consecutivă la Jeonbuk! Antrenorul român, nemulțumit. Update

Dan Petrescu a obținut a treia victorie consecutivă pe banca celor de la Jeonbuk. Ce loc ocupă echipa antrenorului român în Coreea de Sud.
08.07.2023 | 17:08
Dan Petrescu a treia victorie consecutiva la Jeonbuk Antrenorul roman nemultumit Update
Dan Petrescu a ajuns la a treia victorie consecutivă la Jeonbuk. Foto: Twitter.
ADVERTISEMENT
08-07-2023
14:12

Dan Petrescu, nemulțumit după Jeonbuk - Seoul 2-1

Jeonbuk a câștigat cu scorul de 2-1 partida împotriva celor de la Seoul, în etapa cu numărul 21 din K League 1. Echipa lui Dan Petrescu a fost aproape să obțină victoria fără gol primit, însă oaspeții au marcat în minutul 90+9. 

„Bursucul” s-a bucurat de al treilea succes consecutiv pe banca lui Jeonbuk, însă s-a arătat nemulțumit pentru golul primit în finalul partidei. „A fost un joc foarte bun. Am condus în totalitate prima repriză.

Totuși, am lovit bara de două ori și am avut un gol anulat din cauza ofsaidului. În a doua repriză, am fost mai puțini activi, dar am reușit să înscriem două goluri. Aș fi fost mai mulțumit dacă nu am fi primit gol, dar a fost un joc care mi-a plăcut”, a spus Dan Petrescu. 

Dan Petrescu a înregistrat a treia victorie consecutivă pe banca lui Jeonbuk. Echipa sud-coreeană a câștigat împotriva celor de la Seoul, scor 2-1, în etapa cu numărul 21 din K League 1. Jeonbuk a urcat pe locul 4 în campionat și a egalat-o la puncte pe Seoul, echipa aflată pe ultimul loc de pe podium.

Dan Petrescu, a treia victorie consecutivă la Jeonbuk!

Dan Petrescu a debutat cu o înfrângere pe banca lui Jeonbuk, însă după un început ezitant, echipa antrenorului român a bifat rezultate importante în ultimele trei partide. În etapa cu numărul 21 din campionatul Coreei de Sud, Jeonbuk a învins-o pe Seoul, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Jeonbuk a marcat rapid, în minutul 11, prin Gustavo, însă reușita brazilianului a fost anulată de arbitrajul video. Scorul s-a menținut intact până în minutul 67, când Cho Gue-Sung a deblocat tabela. Zece minute mai târziu, Rafa Silva a dublat avantajul.

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 90+9 de Na Sang-Ho, care a marcat din penalty pentru Seoul. A fost cea de-a treia victorie consecutivă a lui Dan Petrescu pe banca lui Jeonbuk, care a urcat pe locul 4 în campionat, cu 33 de puncte în 21 de partide, la egalitate cu Seoul, aflată pe locul 3.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu vrea îmbunătățiri în defensivă la Jeonbuk: „Trebuie să devenim mai buni”

Jeonbuk a pierdut cu Gwangju, scor 0-2 în primul meci oficial cu Dan Petrescu pe bancă. Ulterior, echipa din K League 1 a câștigat cu Gwangju în cupă, scor 4-0, și în campionat cu Jeju (2-0) și Seoul (2-1).

„Bursucul” este mulțumit de parcursul echipei sale, însă a anunțat că există loc de îmbunătățiri pe fază defensivă. „Am muncit din greu, am avut puțin timp la dispoziție. Le-am spus jucătorilor să joace bine în flancuri.

ADVERTISEMENT

Le-am transmis să centreze pe jos. Ne-a ieșit bine la prima situație de gol. Sunt foarte mulțumit. Totuși, trebuie să devenim mai buni pe faza defensivă”, spunea Dan Petrescu, după victoria cu Jeju din campionat.

Nana Boateng, primul transfer al lui Dan Petrescu la Jeonbuk

Nana Boateng a plecat joi în Coreea de Sud pentru a se alătura lui Dan Petrescu la Jeonbuk, fiind primul transfer al fostului antrenor de la CFR Cluj la noua sa echipă. Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK, iar ardelenii vor încasa nu mai puțin de 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cele două părți au ajuns la un acord încă de la jumătatea lunii iunie, însă plecarea mijlocașului în Coreea de Sud a întârziat, deoarece jucătorul a așteptat să primească viza. În tot acest timp, Nana Boateng s-a pregătit alături de CFR Cluj la Brașov.

ADVERTISEMENT
Tags: