Sport

Dan Petrescu nu e mulţumit nici după 4-1 cu Dinamo: “Aş fi schimbat opt jucători la pauză!” Reacţie acidă despre play-off: “Urmează tăierea de capete!”

CFR Cluj a câştigat cu 4-1 meciul cu Dinamo şi a încheiat sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1 en-fanfare. Dan Petrescu i-a criticat pe jucători şi spune că ar fi schimbat toată echipa la pauză.
06.03.2022 | 20:08
Dan Petrescu nu e multumit nici dupa 41 cu Dinamo As fi schimbat opt jucatori la pauza Reactie acida despre playoff Urmeaza taierea de capete
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost condusă de Dinamo în startul meciului, însă a reuşit să întoarcă şi, profitând de eliminarea lui Steliano Filip, a câştigat cu 4-1 ultimul meci din sezonul regulat. Ardelenii sunt mari favoriţi la titlu.

Dan Petrescu nu e mulţumit nici după 4-1 cu Dinamo: “Ne-am făcut singuri viaţa grea!”

La finalul meciului cu Dinamo, Petrescu şi-a criticat jucătorii, spunând că ar fi vrut să facă vreo 8 schimbări la pauză, când scorul a fost egal, scor 1-1:

ADVERTISEMENT

“Am început meciul de la 0-1. Indiferent cu cine joci, când începi de la 0-1 e greu. Adversarul se apără, blochează culoarele. Ne-am făcut singuri viaţa grea. Nu am fost mental pregătiţi, deşi am avut multe şedinţe cu ei.

“Aş fi făcut opt schimbări la pauză”

Am avut noroc că am egalat înainte de pauză şi ei au luat roşu. Singurul lucru pozitiv din prima parte a fost golul lui Deac. În partea secundă, mă bucur că cei care au intrat au făcut-o cu o altă atitudine şi au întors rezultatul.

ADVERTISEMENT

Nu am vrut să schimb înainte de pauză ca să nu fac probleme în lot. Cei care au ieşit nu sunt ei vinovaţi de prima repriză. Aş fi făcut opt schimbări la pauză. Ar fi trebuit să îi schimb pe toţi. Nu doar pe cei doi”, a spus Petrescu.

Răspuns acid referitor la play-off: “Din păcate pentru noi, vine tăierea de capete, tăierea de puncte”

Dan Petrescu este mulţumit de zestrea de 76 de puncte adunate de CFR Cluj, aflată acum la 17 puncte de locul doi, ocupat de FCSB, înaintea meciului pe care roş-albaştrii îl vor disputa cu FC Voluntari. Antrenorul CFR-ului a avut un nou discurs acid referitor la înjumătăţirea punctelor în play-off:

ADVERTISEMENT

“Asta înseamnă că acum capul lor este doar la fotbal, nu la alte probleme. Momente dificile ai când nu câştigi. La CFR Cluj este mereu presiune. Avem cinci victorii la rând, dar din păcate pentru noi, vine tăierea de capete, tăierea de puncte.

Nu sunt de acord. Dacă se juca fără să se taie punctele, jucam play-off cât vor ei. Problema cea mare este că s-au tăiat punctele. Mă aştept să avem 10 meciuri la limită, cu mici detalii, pe viaţă şi pe moarte”, a spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: