Sport

Dan Petrescu iese la atac după remiza cu Farul: “Noi avem 15 puncte faţă de FCSB acum. Ce să le reproşez băieţilor?”

CFR Cluj a remizat, scor 0-0, în etapa secundă din play-off cu Farul Constanţa. La finalul meciului, Dan Petrescu a declarat că este mulţumit de rezultat şi a atacat încă o dată regulamentul din Liga 1.
19.03.2022 | 22:52
Dan Petrescu iese la atac dupa remiza cu Farul Noi avem 15 puncte fata de FCSB acum Ce sa le reprosez baietilor
Dan Petrescu, în meciul dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa, scor 0-0. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj pierde două puncte pe terenul Farului Constanţa, scor 0-0. Echipa lui Dan Petrescu a remizat alb la Ovidiu şi FCSB se poate apropia la cinci puncte dacă va câştiga împotriva celor de la FC Argeş.

Dan Petrescu, declaraţii surpriză după remiza cu Farul: “A fost un meci excelent. Nu aveam pe cine să schimb”

Dan Petrescu a declarat la finalul meciului că este foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, spunând că nu are ce să le reproşeze, acesta fiind şi motivul pentru care a făcut doar două schimbări pe parcursul meciului:

ADVERTISEMENT

“Meciul a fost excelent, nu dificil. Am făcut un meci foarte bun. Atitudine diferită, echipa a jucat excelent. Nu cred că a fost vreun meci în care Farul să fi suferit aşa mult ca şi cu noi, azi. Pressing-ul a fost excelent. I-am surprins.

Am făcut schimbări târzii, aş fi vrut să nu fac nicio schimbare. Nu aveam pe cine să schimb, la cât de bine au jucat. A fost un meci de Europa League sau preliminarii de Champions League. Aşa mi s-a părut.

ADVERTISEMENT

“La 0-0 nu sunt niciodată supărat. Avem 22 de meciuri fără înfrângere”

Au avut o echipă solidă. Nu a fost uşor pentru noi, nici pentru ei. La 0-0 nu sunt niciodată supărat. Avem 22 de meciuri fără înfrângere. Când alţii fac recorduri se vorbeşte, despre noi mai puţin. Nu suntem Barcelona”, a spus Petrescu.

“Bursucul” nu a ratat ocazia de a taxa încă o dată sistemul de play-off cu înjumătăţirea punctelor la finalul sezonului regulat:

ADVERTISEMENT

“Acest regulament incredibil face să nu mai avem 15 puncte”

Noi avem 15 puncte faţă de FCSB acum. Dar acest regulament incredibil face să nu mai avem 15 puncte. Dacă ne lăsau punctele, aveam 15 puncte. N-am ce să le reproşez băieţilor. 0-0 la Farul nu am ce să reproşez. Am vrut să jucăm prost şi să batem, dar nu se poate întotdeauna.

Eu trebuie să fiu mulţumit de convocări? Îmi doresc să fie cât mai mulţi, dar mereu vreau să se întoarcă şi sănătoşi. Atâta timp cât se întorc sănătoşi, eu sunt fericit”, a spus Dan Petrescu la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT