Sport

Dan Petrescu, extenuat după CFR Cluj – UTA 2-1: „Nu înțeleg de unde atât ghinion? Să mi se arate unde a fost CFR-ul avantajată”

Dan Petrescu a fost extenuat după victoria lui CFR Cluj în duelul dramatic de pe teren propriu cu UTA, scor 2-1, vorbind și despre ghinionul jucătorilor săi.
02.03.2023 | 20:00
Dan Petrescu extenuat dupa CFR Cluj  UTA 21 Nu inteleg de unde atat ghinion Sa mi se arate unde a fost CFRul avantajata
Dan Petrescu, supărat pe toată lumea după CFR Cluj - UTA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României este nemulțumit din cauza programării meciurilor și l-a taxat pe Laszlo Balint, antrenorul lui UTA, pe care îl roagă să îi arate unde a fost echipa sa avantajată, în urma declarațiilor făcute de tehnician la finalul meciului.

Dan Petrescu, supărat pe toată lumea după CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu a fost supărat pe toată lumea după victoria CFR-ului în duelul cu UTA, scor 2-1: „Ai penalty la 1-0, ratezi, stăm 10 minute să se spună că a fost fault, eu oricum zic că nu a fost fault.

ADVERTISEMENT

Fiecare specialist poate să își dea cu părerea. După i se face rău lui Burcă. Mă întrebam ce se mai poate întâmpla rău și ei la prima ocazie, deci la prima ocazie dau gol”.

„Cartonașul roșu al lui Maglica e corect. Spiritul a făcut, pentru că acum două zile am jucat, spiritul băieților a făcut să câștigăm, dar nu înțeleg de unde atâta ghinion.

ADVERTISEMENT

A fost o victorie suferită la final, pentru că am jucat în zece oameni, dacă nu am fi jucat cu un om în minus, n-am mai fi avut emoții”, a mai spus antrenorul campioanei României.

„Să mi se spună la ce fază a fost avantajată CFR-ul”

„Fiecare antrenor poate să spună ce vrea. Să mi se spună la ce fază a fost avantajată CFR-ul. Dacă îmi vine cu o fază clară în care CFR a fost avantajată, eu voi spune că arbitrul a fost sub orice critică. Noi am făcut un sezon foarte bun, nu excepțional.

ADVERTISEMENT

Se încearcă mereu să se spună că CFR Cluj e avantajată, dar noi nu suntem niciodată avantajați, când a fost să se dea fault s-a dat fault, când a fost să se dea roșu, s-a dat roșu!

Noi am făcut un sezon bun, dar și Farul face un sezon perfect. E ca în Italia, cu Napoli, care câștigă mereu, ce vină au restul echipelor. Totuși, noi avem cu 20 de meciuri mai mult decât Farul, pentru că am jucat în cupele europene”, a continuat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Nu am spus ceva de rău despre Farul, alții nu au jucat nici meciurile noastre și nu au nici punctele lui Farul”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT