Sport

Dan Petrescu șochează din nou înaintea meciului cu UTA de joi: „Este exact ca Chelsea, are jucători fantastici. Ne va fi foarte greu!”. Video

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, acuză subțirimea lotului înainte de meciul cu UTA. Probleme în atac după plecarea lui Malele și accidentarea lui Bîrligea.
01.03.2023 | 23:21
Dan Petrescu socheaza din nou inaintea meciului cu UTA de joi Este exact ca Chelsea are jucatori fantastici Ne va fi foarte greu Video
CFR Cluj e pe locul 2 în SuperLiga, la 5 puncte de liderul Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj continuă cursa de urmărire a celor de la Farul Constanța, iar ardelenii au nevoie neapărat de victorie în meciul cu UTA din etapa a 28-a din SuperLiga.

Dan Petrescu se plânge din nou înainte de CFR Cluj – UTA: „Nu știu cum putem face să aducem pe altcineva”

Antrenorul lui CFR Cluj nu găsește nicio explicație pentru situația complicată în clasament în care se găsește UTA înainte de meciul din Gruia: „Abia azi am putut vedea vreo două meciuri. Chiar sunt șocat de poziția lor în clasament. Nu înțeleg cum a ajuns UTA pe acest loc, la ce lot au”.

ADVERTISEMENT

„Bursucul” i-a comparat pe arădenii cu fosta sa echipă, care e pe locul 10 în clasament, deși a cheltuit sute de milioane de euro pe transferuri: „Mă gândesc la Chelsea. Are jucători fantastici și e pe locul 11. Nu îmi explic cum UTA a pierdut cu Farul (n.r. – 0-1). Nici cu Chindia nu trebuia să piardă (n.r. – 1-2)”.

Petrescu e de părere că arădenii au avantaj față de CFR Cluj, lovită din toate părțile de probleme: „Au avut și ghinion. Au antrenor bun, jucători buni. Au avut și 3 zile în plus de odihnă. Sunt îngrijorat. Avem și accidentați și suspendați, vom avea o viață grea.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că va fi foarte greu, UTA a jucat cu entuziasm în ultimul timp. Meciurile cu ei au fost tot timpul strânse. Ei mereu s-au bătut, au fost acolo. Exact ca Chelsea, ceva le lipsește”.

Dan Petrescu are infirmeria plină înainte de meciul cu UTA: „Sunt prea multe accidentări”

FANATIK a anunțat că Dan Petrescu l-a pierdut pe Daniel Bîrligea din cauza unei accidentări, iar campioana încearcă să îl recupereze în timp record: „Sper să fie apt de joc până la meciul cu U Cluj (13 martie). Este deja în Serbia, la Marijana”.

ADVERTISEMENT

Nu e însă singurul jucător important care nu e apt 100% pentru meciul cu bănățenii: „Krasniqi are probleme la gleznă, nu știu dacă va juca. Boateng e suspendat iar. Manea are și el probleme medicale”.

Atacantul însă ar putea în orice moment să sufere o recidivă: „Din păcate, ne așteptăm oricând să se accidenteze Bîrligea. Poate va găsi motivul. Eu am jucat cu pubalgie și nu găseam tratamentul. Am găsit un medic în Italia și mi-a zis ce trebuia să fac și m-am vindecat. Poate va găsi și Bîrligea motivul, poate de la dietă, de la apă”.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este însă extrem de speriat și îngrijorat de ritmul alarmant de indisponibilități de la campioana României: „Sunt prea multe accidentări, având în vedere și vârsta. A dat primul gol din acest an, apoi s-a rupt. Era foarte important să îl avem la acest meci”.

Dan Petrescu regretă „dezertarea” lui Malele: „Am pierdut un atacant, adică poziția unde avem mare nevoie”

FANATIK a dezvăluit că Cephas Malele nu va mai rămâne la CFR Cluj, iar această plecare a fost o lovitură grea pentru Dan Petrescu: „Am înțeles că Malele are probleme de familie și trebuie să plece. Mie nu îmi convine că am pierdut un jucător, un atacant, adică poziția unde avem mare nevoie.

Nu știu cum putem face să aducem pe altcineva. Pe mine nu mă înțelege nimeni dacă nu am rezultate. Căutam un atacant, pentru că avem foarte multe meciuri”, a mai spus antrenorul campioanei înainte de CFR Cluj – UTA.

ADVERTISEMENT