Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Petrescu, încă șapte ani la CFR Cluj? Anghel Iordănescu: „Domnul Varga ia o decizie înțeleaptă”. Video Exclusiv

Anghel Iordănescu aplaudă decizia lui Neluțu Varga de a-i prelungi contractul lui Dan Petrescu după calificarea lui CFR Cluj în primăvara europeană.
06.11.2022 | 10:47
Dan Petrescu inca sapte ani la CFR Cluj Anghel Iordanescu Domnul Varga ia o decizie inteleapta Video Exclusiv
Puiu Iordănescu e de părere că Neluțu Varga ia o decizie înțeleaptă dacă îi prelungește contractul lui Dan Petrescu. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Calificarea în primăvara europeană a lui CFR Cluj, care a adus cu sine și o rotunjire substanțială a conturilor clubului, l-a transformat pe Dan Petrescu în omul momentului în Ardeal. Tehnicianul este considerat principalul artizan al performanțelor obținute de gruparea din Gruia în ultima perioadă, motiv pentru care conducătorii clubului pregătesc o mutare foarte îndrăzneață.

Neluțu Varga vrea să-l mai țină pe Dan Petrescu încă șapte ani la CFR Cluj: „O decizie înțeleaptă!”

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024, dar patronul Neluțu Varga nici nu se gândește la o despărțire. Ba, mai mult, chiar are intenția de a i-l prelungi cu încă cinci. Din 2024 încolo… A spus-o clar, cu subiect și predicat, în exclusivitate în ediția de vineri, 4 noiembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu mi-a trecut prin cap să mă despart de Dan. E unicul antrenor care mi-a dat încredere și speranțe pentru a ajunge la obiectivele dorite. El are contract până în 2024, dar are contract cât își dorește el.

Asta avem și noi în obiectiv următoarea perioadă, să ne punem la masă să îi prelungim contractul. Sincer, vrem să îi prelungim contractul încă cinci ani din 2024”, a declarat Neluțu Varga la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Invitat telefonic în cadrul aceleeași emisiuni, fostul mare antrenor Anghel Iordănescu a fost rugat de realizatorul Horia Ivanovici să comenteze posibilitatea ca Dan Petrescu să rămână în Gruia până în 2029.

„Am o rezervă cu prelungirea contractului, haideți să vedem ce se va întâmpla și după aceea… În orice caz, vă spun că dacă se va realiza, acest lucru înseamnă că domnul Varga ia o decizie înțeleaptă. Nu știu însă dacă pe Dan Petrescu îl avantajează această decizie”, a fost replica celui care a obținut cele mai mari performanțe din istoria naționalei României, atunci când conducea „Generația de Aur”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS.

Anghel Iordănescu, laude pentru Neluțu Varga: „Își păstrează condiția de patron și nimic mai mult”

Anghel Iordănescu nu a scăpat apoi ocazia să arunce o înțepătură subtilă la adresa lui Gigi Becali, rivalul lui Neluțu Varga din SuperLiga. Chiar dacă nu i-a rostit numele patronului de la FCSB… A făcut-o printr-o caracterizare elegantă a lui Neluțu Varga, din care reieșea clar că acesta este total opus lui Gigi Becali.

„Sincer vă spun, nu-l cunosc pe domnul Varga. N-am avut oportunitatea, nu am avut ocazia să-l cunosc. În primul rând, îl felicit și pe el pentru peformanța echipei lui.

ADVERTISEMENT

Și-l mai felicit și pentru faptul că are cinci sau șase campionate câștigate. Este omul care investește și își păstrează, ca să spun așa, condiția pe care o are, de investitor, de patron și nimic mai mult. Și asta îmi place foarte mult la el.

Înțeleg că nu dă sfaturi tehnice, înțeleg că nu face selecție și înțeleg că nici nu face primul unsprezece atunci când echipa are meci”, a spus Anghel Iordănescu despre Neluțu Varga, cu trimitere mai mult decât evidentă la „obiceiurile” lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT