Sport

Dan Petrescu, nevoit sa își schimbe strategia înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj, meciul care poate decide titlul în Liga 1. Decizie de ultima oră a antrenorului. Exclusiv

Fotbaliștii de la CFR Cluj au avut parte de o surpriză înaintea meciului din deplasare cu Universitatea Craiova. Dan Petrescu i-a convocat de urgență în sala de conferințe a hotelului în care sunt cazați.  
10.04.2022 | 12:59
Dan Petrescu nevoit sa isi schimbe strategia inainte de Universitatea Craiova  CFR Cluj meciul care poate decide titlul in Liga 1 Decizie de ultima ora a antrenorului Exclusiv
Dan Petrescu este cel mai bine plătit antrenor din România, dar se plânge că nu a primit o masă gratis în Cluj
ADVERTISEMENT

Duelul dintre campioana CFR Cluj și Universitatea Craiova, programat în această seară pe arena ”Ion Oblemenco” a început cum nu se poate mai prost pentru ardeleni care au trebuit să-și anuleze ultimul antrenament.

Ședință de pregătire în sala de conferințe a hotelului

Dan Petrescu obișnuiește să programeze o ședință de antrenament, de aproximativ 40 de minute, în dimineața zilei în care campioana României susține un meci în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

De această dată, planurile tehnicianului au fost date peste cap de ploaia care a căzut la primele ore ale dimineții în Craiova. Astfel, ”obișnuitul” antrenament din ziua jocului, a fost modificat.

În locul ședinței în care Dan Petrescu obișnuiește să pună accent pe exersarea poziționării jucătorilor la fazele fixe, și pe ultime retușuri tactice, fotbaliștii au fost convocați în sala de conferințe a Hotelului Ramada, unde este cazată delegația clujeană.

ADVERTISEMENT

Inițial, CFR avea programat antrenamentul la baza sportivă ”Aripile”. Vremea s-a schimbat, însă, radical în Bănie. Dacă sâmbătă erau 25 de grade, duminică dimineața, la ora la care fotbaliștii ar fi trebuit să se prezinte la ultimul antrenament, termometrele indicau doar 7 grade celsius.

Cum va fi vremea la ora meciului U Craiova – CFR Cluj

Veștile mai puțin bune pentru antrenorul campioanei CFR Cluj nu se opresc la ploaia de dimineață. Conform platformelor meteorologice, la Craiova vremea va fi pe tot parcursul zilei mohorâtă și schimbătoare.

ADVERTISEMENT

Astfel, la ora la care este programat derby-ul cu Universitatea se vor înregistra aproximativ 10 grade celsius, iar cerul va fi acoperit complet existând însemnate șanse de precipitații.

Acestea nu vor fi abundente, însă vântul va sufla în rafale putând să atingă 50 de kilometri pe oră, conform site-urilor de specialitate în meteorologie.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se joacă de la ora 20:30 și va putea fi urmărită minut cu minut în format Live Text pe FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 5,20 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: