Sport

Universitatea Craiova anunță infernul pentru CFR Cluj: ”Răgetul leilor se va auzi până în Gruia!”. Cât costă biletele la derby-ul din Bănie

Oltenia e în clocot înaintea derby-ului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, din etapa a 4-a a play-off-ului. Stadionul va fi un vulcan, anunță oficialii gazdelor.
08.04.2022 | 12:57
Universitatea Craiova anunta infernul pentru CFR Cluj Ragetul leilor se va auzi pana in Gruia Cat costa biletele la derbyul din Banie
Fanii Universității Craiova vor să imple stadionul la berby-ul cu CFR Cluj, decisiv pentru locul 2 în Casa Pariurilor Liga 1. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova e pe val și oltenii speră să continue seria de rezultate pozitive printr-o victorie în fața campioanei în exercițiu, și lidera la zi în Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj.

Mesaj și videoclip motivațional înaintea duelului U Craiova – CFR Cluj

Oficialii Universității Craiova au publicat pe pagina oficială de Facebook un videoclip de la ultima ședință de antrenament a ”leilor” lui Laurențiu Reghecampf, însoțit de un mesaj prin care cheamă în tribune toată suflarea alb-albastră.

ADVERTISEMENT

”Leii noștri își ascut colții pentru meciul de duminică

Leii noștri își ascut colții pentru meciul de duminică. Universitatea înfruntă CFR Cluj pe stadionul ’Ion Oblemenco’, iar spiritul alb-albastru va triumfa din nou într-o seară care se anunță a fi una de poveste.

Împreună depășim orice obstacol, iar, timp 90 de minute, răgetul leilor din tribune și din teren se va auzi până în Gruia. Cumpără acum bilet la main-event-ul etapei a 4-a din play-off și hai să le arătăm ce se întâmplă când membrii familiei Științei se adună ACASĂ!

ADVERTISEMENT

Ca să-l parafrazăm pe maestrul Amza Pellea, ne-am dori ca, după meci, fiecare suporter care pleacă de la stadion să rostească următoarea frază: ’Mă, ce i-au alergat oltenașii, auzi!’

Luptă, Știința!”, au transmis oficialii Universității, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

ADVERTISEMENT

De unde pot fi achiziționate biletele, și cât costă acestea

Până azi oficialii Universității Craiova au vândut aproximativ 16.000 de bilete (aici fiind incluse și abonamentele pre-plătite), pentru derby-ul de duminică, cu CFR Cluj.

În total au fost scoase la vânzare 20.000 de tichete, dar, datorită numărului mare de cereri, organizatorii partidei ar putea deschide și Peluza Sud a arenei ”Ion Oblemenco” (încă 6.500 de locuri), așa cum FANATIK a anunțat la jumătatea acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Pentru a umple stadionul, la decisivul pentru locul 2 în Casa Pariurilor Liga 1, administratorii Universității Craiova le reamintesc fanilor de unde pot fi achiziționate biletele.

”Un stadion plin pentru Știința! Împreună dăm SOLD-AUT și declanșăm INFERNUL în „Vulcanul” alb-albastru!

De unde puteți achiziționa bilete pentru derby-ul cu CFR Cluj

  • – Casele de bilete situate lângă Sala Polivalentă. Program: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00
  • Magazinul oficial din Electroputere Mall. Program: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00
  • Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”. Program: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00
  • Online prin platforma Eventim, cu funcția Print-At-Home
  • Partenerii Eventim: orice magazin Vodafone, Telekom, Carrefour, Cărturești sau Humanitas, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova”, se arată în comunicatul Universității Craiova.

Prețurile biletelor:

  • Peluza Nord: 15 lei
  • Tribuna a II-a: 30 lei
  • Tribuna I: 40 lei
  • Tribuna VIP / Tribuna VIP2: 100 lei / 70 lei

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 4,70 este cota pentru ”X și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT