Sport

Dan Petrescu nu se gândește să își dea demisia de la CFR Cluj: „Vom ajunge în grupele Conference League și vom câștiga campionatul!” Video

Dan Petrescu nu s-a gândit nicio secundă să își dea demisia de la campioana României după rușinea cu Pyunik Erevan. „Bursucul” crede că CFR Cluj își va îndeplini toate obiectivele din acest sezon.
15.07.2022 | 17:52
Dan Petrescu nu se gandeste sa isi dea demisia de la CFR Cluj Vom ajunge in grupele Conference League si vom castiga campionatul Video
Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024 și are o clauză de reziliere de 600.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Neluțu Varga a vrut să dea afară toată conducerea și banca tehnică după eliminarea cu Pyunik Erevan, însă Mirel Rădoi a refuzat oferta patronului. Dan Petrescu refuză să își dea demisia și consideră că se află în obiectiv.

Dan Petrescu e convins că își poate îndeplini obiectivul și nu vrea să plece: „În niciun caz! Obiectivul e să ajungem în grupe”

Dan Petrescu a vorbit despre despre o eventuală plecare de la echipa campioană la conferința de presă dinaintea primului meci din SuperLiga cu Rapid și rămâne în continuare optimist: „(N.r. – A fost vreun moment în care v-aţi gândit să renunţaţi?) Nu! În niciun caz! Clar, obiectivul e să ajungem în grupe”.

ADVERTISEMENT

Petrescu a dezvăluit că a discutat cu Cristi Balaj și nu se teme că va avea presiune la fiecare meci: „Dacă ajungem în grupe şi avem parcurs bun în campionat, ne putem reveni. Oricine e antrenor aici e sub presiune, inclusiv Dan Petrescu, inclusiv dacă vine Mourinho. Preşedintele clubului, Balaj, mi-a zis să stau liniştit, să-mi fac treaba”.

Antrenorul ardelenilor e sigur că CFR Cluj va reuși să câștige al șaselea titlu consecutiv în SuperLiga și se va califica și în grupele UEFA Conference League: „Vom ajunge unde ne dorim, adică în grupele Conference League şi vom câştiga campionatul. Eu sunt convins de asta, cu grupul care e acum”.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a găsit o scuză pentru eliminarea cu Pyunik Erevan, deplasarea lungă de la Arad pentru Supercupa României: „Sincer, a fost şi drumul ăsta până la Arad, cinci ore cu autocarul, care a fost prea mult….”.

Dan Petrescu, mesaj pentru contestatarii săi: „Să nu uităm lucrurile bune pe care le-am făcut aici”

Dan Petrescu a fost atacat din toate părțile după dubla cu Pyunik Erevan, însă contraatacă sigur pe el: „Să nu uităm lucrurile bune pe care le-am făcut aici, în perioada în care am stat. În Europa, cu mine antrenor, au fost rezultate excelente, niciodată slabe. Rezultate foarte bune, care au adus foarte mulţi bani clubului”.

ADVERTISEMENT

Amenințat de patronul Neluțu Varga cu demiterea, „Bursucul” îi cere indirect acestuia să aibă răbdare și să meargă în continuare pe mâna lui: „Dacă clubul are încredere în Dan Petrescu, ştiţi că până la urmă rezultatele vor veni. Rezultatele vor veni 100%, cât timp voi fi aici. Eu nu voi pleca de aici, decât poate în momentul în care nu mai avem şanse la Europa, la grupe”.

Cu toate acestea, Petrescu e pregătit oricând să plece de la CFR Cluj: „N-are ce să mă deranjeze, sunt obişnuit cu această meserie. E posibil orice la fotbal, poate când ies de aici, să zică: . Eu am geanta făcută”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj înainte de meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj debutează în noul sezon din SuperLiga sâmbătă, 16 iulie, pe teren propriu cu Rapid, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT
Tags: