Sport

Cutremur major la CFR Cluj! Neluţu Varga vrea să dea afară toată conducerea şi banca tehnică. Exclusiv

Eliminarea din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor aduce un cutremur major la CFR Cluj! FANATIK a aflat planul lui Neluţu Varga în privinţa conducerii şi a băncii tehnice.
14.07.2022 | 02:01
Cutremur major la CFR Cluj Nelutu Varga vrea sa dea afara toata conducerea si banca tehnica Exclusiv
Neluţu Varga vrea să dea afară conducerea clubului şi banca tehnică, după eliminarea lui CFR Cluj
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este out din Liga Campionilor, după eliminarea ruşinoasă în faţa lui Pyunik Erevan, şi va juca în preliminariile Conference League. FANATIK a aflat că Neluţu Varga vrea să facă o curăţenie totală la club, vizată fiind conducerea şi banca tehnică.

Neluţu Varga taie în carne vie după eliminarea lui CFR Cluj. Vrea să dea afară conducerea clubului şi banca tehnică

Din informaţiile FANATIK, Neluţu Varga vrea să dea afară conducerea clubului, după eliminarea ruşinoasă în faţa lui Pyunik Erevan. Pe lista neagră se regăsesc Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Răzvan Zamfir. Singurul care ar putea să scape de epurare ar fi Cristi Balaj, care ocupă postul de preşedinte al campioanei României din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Neluţu Varga are o ţintă de top pentru înlocuirea lui Dan Petrescu. Îl vrea pe Mirel Rădoi la CFR Cluj, după ce patronul campioanei României a fost enervat de prestaţia echipei în returul cu Pyunik Erevan.

Pentru a-l da afară pe Dan Petrescu, Neluţu Varga trebuie să bage adânc mâna în buzunar. FANATIK a anunţat în exclusivitate ce clauză de reziliere are antrenorul de 54 de ani. Patronul lui CFR Cluj ar urma să-i plătească 500.000 de euro, echivalentul salariului tehnicianului pe aproape două sezoane.

ADVERTISEMENT

Neluţu Varga a pus presiune pe Dan Petrescu încă dinaintea returului cu Pyunik Erevan

Startul sezonului a fost modest, însă eliminarea în faţa lui Pyunik Erevan a dus accente de dezastru în Gruia. După 0-0 în turul din Armenia, CFR Cluj a pierdut Supercupa României, 1-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Dan Petrescu nu a mai ajuns să-şi ridice medalia.

Înaintea returului cu Pyunik Erevan, FANATIK a aflat motivul pentru care Dan Petrescu a absentat la festivitatea de premiere de la Supercupa României. În urma eşecului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Neluţu Varga l-a sunat imediat după finalul meciului.

ADVERTISEMENT

“Nu se poate așa ceva! Ți-am făcut toate poftele, ți-am adus ce jucători ai vrut, am investit în transferuri și noi ne prezentăm așa! Suntem la un pas să ratăm dubla cu armenii. Treziți-vă”, ar fi fost mesajul pe care Neluţu Varga i l-a transmis lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a ratat accesul la conducta cu bani din Liga Campionilor, iar datoriile se înmulţesc

CFR Cluj spera să ajungă măcar în play-off-ul Ligii Campionilor, la un pas de marele jackpot, de 15.640.000 de euro, pentru calificarea în faza grupelor. Şi o eliminare în acea fază era o adevărată gură de oxigen pe plan financiar, pentru că premiul de consolare în cazul unei eliminări era de 5.000.000 de euro, la care să mai adăugau încă 3.630.000 de euro, bonusul pentru calificarea în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, CFR Cluj înregistra datorii record, cifrate la aproximativ 26.280.000 euro. Din acest motiv, ardelenii sperau că play-off-ul Ligii Campionilor putea să mai aşeze lucrurile la capitolul datorii.

ADVERTISEMENT