Sport

Fanii lui CFR Cluj au luat foc după eliminarea în faţa lui Pyunik Erevan! I-au cerut demisia lui Dan Petrescu. Ce a făcut antrenorul. Foto

Fanii lui CFR Cluj au digerat cu greu eliminarea în faţa lui Pyunik Erevan. Suporterii i-au cerut imediat demisia lui Dan Petrescu, la finalul meciului din Gruia.
14.07.2022 | 00:38
Fanii lui CFR Cluj au luat foc dupa eliminarea in fata lui Pyunik Erevan Iau cerut demisia lui Dan Petrescu Ce a facut antrenorul Foto
Fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a părăsit ruşinos preliminariile Ligii Campionilor, după eliminarea în faţa lui Pyunik Erevan. La finalul meciului din Gruia, fanii şi-au vărsat nervii pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu, stană de piatră după ce Pyunik Erevan a eliminat-o pe CFR Cluj. Fanii i-au cerut să plece

Imediat după ce Mario Camora a ratat lovitura de la 11 metri, iar Pyunik Erevan a eliminat-o pe CFR Cluj, fanii au început să-i ceară demisia lui Dan Petrescu. Suporterii au fost foarte vocali, mai ales că eliminarea este una dintre cele mai mari ruşini din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

După terminarea meciului, Dan Petrescu s-a aşezat pe bancă, în timp ce fanii îi scandau demisia. Antrenorul lui CFR Cluj a stat minute bune în zona tehnică, în timp ce jucătorii ambelor echipe au plecat spre vestiare.

Dan Petrescu
Dan Petrescu a rămas minute bune pe bancă după ce Pyunik Erevna a eliminat-o pe CFR Cluj

Dan Petrescu a stat pe bancă mai bine de un sfert de oră după finalul meciului. Tehnicianul campioanei României era şocat de faptul că echipa lui fusese eliminată după ce a condus cu 1-0 din minutul 6.

ADVERTISEMENT

Pe lângă scandările din tribune, fanii lui CFR Cluj au luat cu asalt şi reţelele de socializare. Şi aici, suporterii au cerut plecarea lui Dan Petrescu, antrenorul care în urmă cu mai puţin de două luni a adus al cincilea titlu consecutiv în Gruia.

Ce mesaje au postat fanii lui CFR Cluj pe reţelele de socializare

“Dănuţ, du-te în China şi să te mai întorci doar ca spectator la CFR Cluj”, “El este vinovat de joc şi pentru acest eşec. În repriza a doua, de trei meciuri nu mai jucăm nimic”, “Este o insultă adusă fotbalului și acestei competiții să afirmi că vrei în Champions Leaugue cu un joc atât de mizerabil marca Dan Petrescu”.

ADVERTISEMENT

“Oare nu e momentul ca Petrescu să cânte la altă masă? Nu de alta, dar ne cam facem de râs!”, “Când ai un antrenor care demoralizează (prin tot ceea ce spune și face…numele lui e Dan Petrescu) asta se întâmplă…” sau “Să joace cu 5 fundași și cu cei din Andora, că poate îi iese lui Petrescu”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

Ce urmează pentru CFR Cluj după eliminarea din Liga Campionilor

După eliminarea din Liga Campionilor, CFR Cluj va juca în turul 2 preliminar din Conference League. Formaţia din Gruia o va întâlni pe Inter Club d’Escaldes (Andorra), iar cele două manşe sunt programate pe 21 şi 28 iulie.

ADVERTISEMENT

În preliminariile Conference League, CFR Cluj va evolua pe ruta campioanelor, astfel că va întâlni formaţii care au fost eliminate din Liga Campionilor. Pe 18 iulie, înainte de dubla cu Inter Club d’Escaldes, campioana României îşi va afla posibilul adversar din turul 3 al Conference League.

ADVERTISEMENT
Tags: