Sport

Dan Petrescu și-a băgat jucătorii în ședință înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. Doi oameni de bază revin în lot pentru meciul ultimei șanse la titlu. Exclusiv

Dan Petrescu și-a băgat jucătorii în ședință înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Revenire de senzație în echipa de start pentru meciul cu oltenii.
06.05.2023 | 13:02
Dan Petrescu sia bagat jucatorii in sedinta inainte de CFR Cluj  Universitatea Craiova Doi oameni de baza revin in lot pentru meciul ultimei sanse la titlu Exclusiv
Dan Petrescu și-a băgat jucătorii în ședință înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Seria câștigătoare a celor de la CFR Cluj este pe cale să ia sfârșit. Echipa antrenată de Dan Petrescu a câștigat ultimele cinci titluri din SuperLiga, însă în acest sezon ardelenii sunt aproape să piardă trofeul. După situația tensionată din cadrul clubului, Dan Petrescu i-a băgat în ședință pe jucători.

Dan Petrescu și-a băgat jucătorii în ședință înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

CFR Cluj se află pe locul 3 în play-off-ul SuperLigii, la cinci puncte distanță în spatele liderului Farul cu patru etape rămase până la finalul sezonului. Pentru echipa finanțată de Neluțu Varga urmează derby-ul cu Universitatea Craiova care va avea loc duminică, 7 mai, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatelor slabe înregistrate de CFR Cluj, Dan Petrescu a intrat în conflict cu jucătorii, așa cum FANATIK  a dezvăluit în exclusivitate, însă situația s-a schimbat înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Din informațiile FANATIK, „Bursucul” și-a băgat jucătorii într-o mini ședință în cursul zilei de vineri.

Dan Petrescu le-a spus elevilor săi că îi înțelege pentru nemulțumirile pe care le au din cauza problemelor financiare, însă mesajul transmis a fost altul. Antrenorul de la CFR Cluj i-a rugat pe jucători să lase deoparte supărările și să se concentreze la maxim pe meciurile rămase.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă și Mario Camora vor fi titulari cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu se va putea baza la derby-ul decisiv pentru titlu cu Universitatea Craiova pe două piese extrem de importante. După suspendarea primită la meciul cu Sepsi din Cupa României Betano, Andrei Burcă va reveni în echipa de start a ardelenilor.

Fundașul central al naționalei României l-a faultat pe Pavol Safranko și a văzut direct cartonașul roșu. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a ratat derby-ul pierdut de CFR Cluj, scor 1-3 cu Rapid în etapa cu numărul 6 din play-off. O altă revenire de senzație în lotul campioanei României este cea a lui Mario Camora.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, din informațiile FANATIK, fundașul stânga de la CFR Cluj va fi folosit titular și căpitan de Dan Petrescu împotriva celor de la Universitatea Craiova. Fotbalistul de 36 de ani a revenit după accidentare în meciul cu Sepsi din cupă, când a jucat doar prima repriză.

În prima etapă a play-off-ului, Mario Camora s-a accidentat la inghinali în derby-ul cu Rapid și a ratat convocarea la echipa națională a României, informație dezvăluită în exclusivitate la acea vreme de FANATIK. În returul cu Rapid din Giulești, Mario Camora a fost rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT

Situație tensionată în vestiarul CFR-ului după înfrângerea cu Rapid

Vestiarul celor de la CFR Cluj a fost o bombă cu ceas după înfrângerea cu Rapid, scor 1-3 în etapa cu numărul 6 din play-off. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, situația din tabăra ardelenilor a fost una extrem de tensionată.

Totodată, criza din cadrul clubului s-a extins și la nivelul relației dintre antrenor și jucători. Din cauza rezultatelor slabe, Dan Petrescu a răbufnit la adresa elevilor săi cu care se comportă foarte urât. Aflat pe un butoi de pulbere după meciul cu Rapid, „Bursucul” ar putea să nu mai continue din vară pe banca ardelenilor.

ADVERTISEMENT