Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu cere mobilizare maximă la CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trebuie să jucăm ca pentru meciul vieții!”. Video exclusiv

Sorin Cârțu cere mobilizare maximă din partea jucătorilor Universității Craiova pentru meciul din deplasare cu CFR Cluj.
04.05.2023 | 09:28
Sorin Cartu cere mobilizare maxima la CFR Cluj  Universitatea Craiova Trebuie sa jucam ca pentru meciul vietii Video exclusiv
Sorin Cartu cere MOBILIZARE MAXIMA pentru CFR Cluj - U Craiova │ Noi SAGETI la Mirel Radoi
ADVERTISEMENT

Președintele oltenilor anticipează că meciul va fi agresiv și este prudent la forma slabă pe care o traversează campioana României, spunând că Dan Petrescu nu este un antrenor care să se dea bătut prea repede.

Sorin Cârțu cere mobilizare maximă pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova

Sorin Cârțu cere mobilizare maximă din partea jucătorilor pentru duelul cu CFR Cluj: „Din punctul meu de vedere, va fi un meci infinit mai greu decât dacă ar fi avut CFR-ul două victorii la rând.

ADVERTISEMENT

Pe Dan Petrescu nu-l văd un tip care să fie resemnat și care să accepte ușor trei meciuri pierdute consecutiv, pentru că punem și meciul din Cupă.

Meciul va fi agresiv, foarte important și pentru noi și pentru ei, de-asta spun că noi nu avem voie să avem un dram de resemnare la jucătorii noștri.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îi vedem mobilizați ca pentru meciul vieții dacă vrem să ne gândim pentru lupta la Europa, pentru ce înseamnă obiectivele noastre de cupe europene”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„S-au aruncat multe puncte pe geam!”

„Noi să fim acolo, să ne găsim locul de baraj, locul doi sau locul trei, nu știu. Noi trebuie să găsim acest lucru, care, din păcate, la ora asta ar fi trebuit rezolvat.

ADVERTISEMENT

Din păcate noi am aruncat multe puncte pe geam. Am spus, la ora asta sunt niște note de plată, pe care noi trebuie să le plătim. S-au consumat în anumite circumstanțe, într-o anumită perioadă”, a continuat Sorin Cârțu.

Președintele Universității nu s-a ferit în final să arunce unele săgeți în direcția lui Mirel Rădoi, fost antrenor al echipei, plecat cu sscandal din Bănie. „Din păcate, cei care au consumat la echipa noastră nu sunt cu noi acum să ajute sau să fim împreună pentru recuperarea punctelor pierdute, pentru recuperarea handicapului ăsta”, a mai spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT