Sport

Dan Petrescu și-a găsit jucătorul U21 pentru sezonul viitor. Toate cifrele și culisele transferului la CFR Cluj. Exclusiv

Dan Petrescu şi-a găsit jucătorul U21 pentru sezonul viitor. FANATIK a aflat că oferta de 350.000 de euro a celor de la CFR Cluj a fost acceptată, iar jucătorul şi-a dat acordul pentru transfer.
17.06.2022 | 19:12
Dan Petrescu sia gasit jucatorul U21 pentru sezonul viitor Toate cifrele si culisele transferului la CFR Cluj Exclusiv
Dan Petrescu, după câştigarea unui nou titlu de campion al României. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj l-a acontat pe Jefte Betancor de la Farul Constanţa, însă nu se opreşte din transferuri. Campioana este cea mai activă formaţie din Casa Pariurilor Liga 1 în perioada de mercato, iar Dan Petrescu şi-a găsit şi jucătorul U21 pentru sezonul viitor.

Dan Petrescu și-a găsit jucătorul U21 pentru sezonul viitor! Mihai Popa, transfer de la FC Voluntari

FANATIK a aflat că FC Voluntari a acceptat oferta celor de la CFR Cluj pentru portarul Mihai Popa. Campioana României a plătit 350.000 de euro în schimbul portarului în vârstă de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Singura problemă este faptul că jucătorul este deţinut de FC Voluntari în coproprietate cu Astra Giurgiu. Cele două cluburi trebuie să se pună de acord cu împărţirea banilor veniţi din transfer.

Mihai Popa, în tricoul lui FC Voluntari. Sursa: sportpictures.eu
Mihai Popa, în tricoul lui FC Voluntari. Sursa: sportpictures.eu

Jucătorul şi-a exprimat dorinţa să meargă la CFR Cluj

Din informaţiile FANATIK, Mihai Popa i-a anunţat pe cei de la club că este de acord să meargă la CFR Cluj, pentru el fiind un mare pas în plus în carieră să aibă şansa de a juca în cupele europene şi de a se bate la titlu.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei de la FC Voluntari s-au blindat în poartă în această vară. Aşa cum FANATIK a anunţat încă din urmă cu o lună, ilfovenii l-au transferat pe Octavian Vîlceanu, de atunci fiind discuţii pentru trecerea lui Popa la CFR Cluj.

Dan Petrescu i-a transmis lui Popa că se bazează pe el pentru regula U21

Dan Petrescu i-a transmis lui Mihai Popa că se bazează pe el în campionat, acolo unde portarul va fi jucătorul U21 folosit de cei de la CFR Cluj în primul “11”. Datorită acestei reguli, postul lui Popa, în campionat cel puţin, este cimentat.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, şi oficialii Universităţii Craiova s-au interesat de portarul în vârstă de 21 de ani, însă CFR Cluj s-a mişcat mai repede şi oferta campioanei a fost acceptată de cei de la Voluntari.

CFR Cluj a oficializat cinci transferuri! Urmează Jefte şi Popa

Dan Petrescu a renunţat în această vară la Otto Hindrich, împrumutat în Ungaria la Kisvarda pentru 250.000 de euro. Tehnicianul l-a cerut special pe Mihai Popa în locul lui Hindrich, pentru a-l putea folosi ca jucător U21.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a oficializat cinci transferuri pentru sezonul viitor şi urmează să fie anunţat şi Jefte Betancor. Până acum, au fost prezentaţi la echipa campioană: Vito Hammershöy-Mistrati, Christopher Braun, Karlo Brucic, Karlo Muhar şi Denis Kolinger.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Popa
  • 21 de ani are portarul
ADVERTISEMENT