Sport

Jefte Betancor, la CFR Cluj! Contract pe trei ani cu campioana. A trecut vizita medicală. Anunț oficial. Update exclusiv

Considerat cel mai bun atacant central din campionatul intern, Jefte Betancor s-a transferat la campioana CFR Cluj, iar FANATIK vă prezintă detaliile mutării.
16.06.2022 | 23:36
Jefte Betancor la CFR Cluj Contract pe trei ani cu campioana A trecut vizita medicala Anunt oficial Update exclusiv
Jefte Betancor este noul atacant al celor de la CFR Cluj, Sursă foto: cfr1907.ro
ADVERTISEMENT
18-06-2022
08:10

Farul a anunțat despărțirea de Jefte

Clubul Farul Constanța a anunțat transferul atacantului Jefte Betancor la CFR Cluj.

”Farul Constanța și CFR Cluj au ajuns la un acord privind transferul atacantului Jefte Betancor la campioana României. Sosit la formația noastră la începutul sezonului 2021/2022, Jefte Betancor a reușit un campionat excelent, în care a marcat 16 goluri în 35 de partide jucate în Liga 1. Mulțumim, Jefte, și mult succes în carieră!”, este comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului Farul.

17-06-2022
13:41

Jefte Betancor, contract pe trei ani cu CFR Cluj!

Din informaţiile FANATIK, Jefte Betancor a trecut cu succes vizita medicală la CFR Cluj. Atacantul venit de la Farul Constanţa va semna un contract valabil trei ani cu echipa campioană. Gică Hagi va încasa 250.000 de euro plus bonusuri pentru această mutare. Cel mai probabil, jucătorul va fi prezentat oficial în cursul zilei de sâmbătă. 

 

Atacantul care a marcat 16 goluri în 35 de meciuri la Farul, este singurul jucător din formația lui Gică Hagi care a prins echipa ideală a sezonului trecut din Casa Pariurilor Liga 1.

CFR Cluj, acord cu Farul pentru transferul lui Jefte Betancor

Dan Petrescu caută să-și întărească lotul pentru sezonul viitor, în care CFR Cluj are ca obiectiv trecerea de grupe în cupele europene, și este aproape de transferul atacantului spaniol Jefte Betancor de Farul Constanța, anunță prosport.

ADVERTISEMENT

Cele două cluburi au ajuns la o înțelegere pentru trecerea ibericului în Gruia. Din informațiile FANATIK, lipsește semnătura atacantului. Ardelenii trebuie să ajungă la un numitor comun și cu fotbalistul de 28 de ani, care a mai jucat în România și la FC Voluntari.

În așteptarea ok-ului din partea lui Jefte Betancor, CFR Cluj ar fi bătut palma cu Farul, care va primi 300.000 de euro, plus alte bonusuri în cazul în care ardelenii ajung în primăvara cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă echipa lui Dan Petrescu va ajunge în grupele Champions League constănțenii vor mai încasa 250.000 de euro, iar dacă merg în grupele Europa League în conturile clubului lui Hagi vor intra 150.000 de euro. În plus, Farul a păstrat și 20 de procente dintr-un viitor transfer.

Și Gigi Becali îl dorea și el pe Jefte

Jefte Betancor, care a jucat în cariera sa la Hercules, Ontinyent, Tenerife B, Eldense, Union Viera, Badajoz, Las Palmas B, Arandina, San Fernando, Stadl-Paura, Mattersburg, Vorwarts Steyr, Ried și FC Voluntari, a fost luat de Hagi în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Atacantul spaniol a avut un sezon foarte bun la Farul, însă constănțenii s-au văzut cumva obligați să-l vândă. Și asta deoarece jucătorul se află în ultimul an de contract și în vara viitoare ar fi putut pleca fără ca gruparea de la malul Mării Negre să încaseze vreun ban.

Gigi Becali a declarat în urmă cu ceva vreme că Jefte Betancor este singurul atacant din campionatul României care s-ar potrivi pe stilul de joc al celor de la FCSB. El și-a reproșat faptul că nu l-a remarcat pe când juca la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

În schimb, managerul general al vicecampioanei României a transmis că vârful iberic i-a sărit în ochi abia în momentul în care acesta se instalase în fotoliul de golgheter al campionatului, titlu câștigat la final, din nou, de Florin Tănase.

ADVERTISEMENT