Sport

Dan Petrescu, supărat pe arbitraj după FC Botoșani – CFR Cluj 1-1: „Golul lor a venit după un aut clar al nostru!”

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a fost dezamăgit de rezultatul partidei și acuză din nou arbitrajul la meciul cu FC Botoșani.
11.12.2022 | 20:05
Dan Petrescu suparat pe arbitraj dupa FC Botosani  CFR Cluj 11 Golul lor a venit dupa un aut clar al nostru
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut două puncte uriașe, după ce a fost egalată în prelungirile partidei de la Botoșani. Dan Petrescu acuză din nou arbitrajul.

Dan Petrescu, supărat după Botoșani – CFR Cluj 1-1: „Am pierdut 2 puncte mari. Golul a venit după un aut clar al nostru”

Dan Petrescu a ratat șansa să se apropie la doar un punct de liderul Farul Constanța și e de părere că ardelenii meritau victoria: „Am pierdut două puncte mari. Nu ne-am creat prea multe ocazii, dar puteam să facem 2-0. Golul a venit după un aut clar al nostru.

ADVERTISEMENT

Jucătorii s-au oprit și cred că VAR-ul trebuia să intervină. Eu nici n-am văzut golul, pentru că protestam”, s-a lamentat „Bursucul”.

Ba, mai mult, antrenorul campioanei României consideră că echipa lui Flavius Stoican nu și-au creat nicio ocazie: „Sunt două puncte pierdute clar. Ei au marcat la singura fază periculoasă”.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu crede că CFR Cluj mai poate termina anul pe primul loc: „Mai avem două meciuri foarte grele”

Dan Petrescu e îngrijorat înainte de meciurile cu FCSB și Hermannstadt și consideră că CFR Cluj are șanse mici să încheie anul calendaristic pe primul loc.

„Mai avem două meciuri foarte grele. Va fi greu chiar dacă vom câștiga ambele meciuri să terminăm pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Meciul cu FCSB va fi mult mai greu, pentru că e candidată la titlu”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei cu FC Botoșani.

Farul Constanța are 44 de puncte și e la trei lungimi distanță față de CFR Cluj. Cu o victorie în derby-ul cu FCSB de pe Național Arena, echipa lui Dan Petrescu îi poate egala la puncte pe „marinari”.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă din acest an, CFR Cluj va juca în Gruia cu Hermannstadt. Farul o va întâlni în deplasare pe FC Voluntari, în timp ce FCSB va juca la București cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT