Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu a ales cel mai bun jucător rapidist contra CFR-ului. Nu e Rrahmani!

Dan Șucu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu CFR Cluj și a avut o alegere surprinzătoare în ceea ce privește cel mai bun jucător rapidist de pe teren.
26.09.2023 | 13:45
Dan Sucu a ales cel mai bun jucator rapidist contra CFRului Nu e Rrahmani
Dan Șucu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu CFR Cluj și a avut o alegere surprinzătoare în ceea ce privește cel mai bun jucător rapidist de pe teren. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii s-au impus clar în derby-ul feroviar și au urcat până pe locul 3 în clasamentul SuperLigii. Trupa lui Bergodi a fost o singură dată în dificultate, în prima repriză, la scorul de 1-1, când oaspeților li s-a anulat cu VAR un gol pentru un ofsaid milimetric.

Xian Emmers, cel mai bun jucător rapidist cu CFR în opinia lui Dan Șucu

FANATIK a stat de vorbă cu Dan Șucu după victoria din partida cu CFR Cluj, iar patronul din Giulești a surprins când a ales cel mai bun jucător rapidist. Horia Ivanovici a anunțat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că alegerea omului de afaceri este mijlocașul belgian Xian Emmers.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine, aceasta este tipologia mea, cel mai bun jucător aseară a fost Emmers. Mi-a plăcut foarte mult, evident toată echipa a jucat extraordinar, impecabil, nu are rost să mai discutăm de Rrahmani, l-a văzut toată lumea, este la vedere ca să spun așa.

Petrila la fel. Deși a fost criticat, este un transfer care se dovedește foarte reușit, dar aceștia sunt jucătorii pe care îi văd toți, sunt jucătorii spectaculoși care marchează și sunt văzuți imediat din tribună de toți specialiștii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Funsho a făcut o partidă extraordinară și care de la meci la meci crește tot mai mult. A devenit un jucător foarte periculos pentru porțile adverse. Mie, însă, mi-a plăcut foarte mult Emmers, se potrivește filosofiei mele de viață”, a declarat Șucu.

Șucu, cuvinte de laudă și pentru Cîrjan

”Un jucător care muncește enorm, un jucător care ține centrul terenului, un jucător complet care mie mi-a plăcut cel mai mult. Fără să iau niciun merit de la ceilalți băieți care toți au fost senzaționali, îi felicit, pentru mine personal, așa ca necunoscător, jucătorul serii a fost Emmers.

ADVERTISEMENT

Un fotbalist pe care îl apreciez foarte mult și la care apreciez în primul rând umilința, faptul că aleargă peste tot, munca pe care o depune. Se dedică total echipei acolo în teren. Emmers este un jucător indispensabil echipei în acest moment și mă bucur mult că a început să joace din ce în ce mai bine. Pe mine m-a impresionat cel mai mult în această seară minunată care a fost ieri în Giulești.

Aș vrea să vă mai spun că apreciez foarte mult caracterul lui Cîrjan, care a intrat foarte bine în ultimele minute, a arătat că este un fotbalist profesionist, că este jucătorul de viitor pe care noi ne bazăm foarte mult. Este un băiat care îmi place foarte mult și mi-a plăcut foarte mult cum a intrat în ultimele minute.

ADVERTISEMENT

Determinat, ca un adevărat fotbalist care dă totul pentru echipă acolo unde joacă. Am vrut să subliniez asta pentru că Cîrjan este un jucător foarte important pentru noi și pentru viitorul Rapidului. Este un băiat extraordinar, cu foarte multă calitate și din punct de vedere al caracterului și asta s-a văzut și aseară în meciul cu CFR”, a mai spus Șucu, pentru FANATIK.

Emmers l-a încântat pe Șucu

ADVERTISEMENT
Tags: