Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu a cheltuit o avere cu Rapid. Patronul giuleștenilor a dezvăluit ce bani a investit până acum în club. Video exclusiv

Dan Șucu, unul dintre acționarii celor de la Rapid, a dezvăluit suma pe care a investit-o în clubul giuleștean până în acest moment.
25.12.2022 | 12:50
Dan Sucu a cheltuit o avere cu Rapid Patronul giulestenilor a dezvaluit ce bani a investit pana acum in club Video exclusiv
Dan Șucu a dezvăluit ce bani a investit la Rapid. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu, unul dintre acționarii clubului Rapid, a venit la conducerea formației giuleștene în luna mai a acestui an. Invitat special în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul „alb-vișiniilor” a dezvăluit ce bani a investit până la finalul acestui an la Rapid.

Dan Șucu a cheltuit o avere cu Rapid: „Am cheltuit în jur de 4 milioane. Mă aștept să investesc în jur de 10”

Rapid București a revenit în prim-planul fotbalului românesc, iar la performanța giuleștenilor a contribuit și acționarul venit în luna mai la cârma clubului din Giulești, Dan Șucu. Patronul formației antrenate de Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a investit, în cele aproape 7 luni petrecute la Rapid, în jur de 4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, proprietarul Mobexpert, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, se așteaptă să investească în viitorul apropiat în jur de 10 milioane de euro. „În jur de 4 milioane de euro (n.r. cât a investit la Rapid).

Și dacă mă întrebi cât mă aștept să investesc în viitor, cât de cât, până pun lucrurile la punct, pe făgașul pe care mă aștept, probabil în jur de 10. Aici vorbim de investiție directă în Rapid”, a declarat Dan Șucu, invitat special la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dan Șucu a dezvăluit ce bani a investit la Rapid: „Nu vorbim de infrastructură”

Dan Șucu a menționat că suma pe care a dezvăluit-o se referă doar la bani investiți direct în clubul Rapid. Sumele legate de infrastructură se referă la alte investiții.

„Nu vorbim de infrastructură. Nu vorbim de baze sportive, nu vorbim de toată partea de infrastructură care, din punctul meu de vedere, este separată.

ADVERTISEMENT

Aceea este o investiție personală, a familiei și e pusă la dispoziția Rapidului. Aia e altceva. În zona asta de infrastructură mă aștept să cheltui minim 20 de milioane, pe lângă cei 10.

Dacă vorbim de Rapid, în mod direct, ajungem la 10 milioane până punem lucrurile la punct”, a mai spus patronul celor de la Rapid, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Rapid a inaugurat noul magazin oficial al clubului

Rapid a încheiat anul pe locul 4 în SuperLiga, după ce multă vreme s-a luptat de la egal la egal cu liderul Farul. Giuleștenii au profitat de pauza cauzată de Campionatul Mondial și au lansat propria bere. Mai mult decât atât, echipa lui Adrian Mutu a inaugurat noul magazin oficial al clubului.

„Bun venit în magazinul nostru nou de la stadion, să știți că este o surpriză și pentru noi. Este ilustrarea a ce am vorbit până acum, este pur și simplu o chestiune de încredere.

Am avut încredere în Vali, colegul care se ocupă de partea comercială, iar asta este ce a realizat. Suntem foarte mândri de ce a făcut. Noi zicem să vindem aici la anul tricourile de campioni, Doamne-ajută!

N-am vrea să fim noi primul client, aș vrea să fie unul care nu este neapărat un acționar al clubului. Sper că fanilor să le placă. Noi iubim ce a făcut Vali aici, am schimbat și site-ul, funcționează mult mai bine. 

De Black Friday au avut comenzi mai multe decât în două luni adunate. Deci lucrurile încep să funcționeze așa cum speram. Deocamdată, mai încet, dar curând începem să alergăm”, a declarat Dan Șucu, prezent la inaugurarea magazinului Rapid.

ADVERTISEMENT