Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu a dezvăluit ce bani cheltuie Rapid cu închirierea stadionului Giulești: „Una dintre dramele clubului”. Exclusiv

Dan Șucu, unul dintre acționarii celor de la Rapid, a dezvăluit cât cheltuie clubul anual pentru închirierea stadionului din Giulești.
22.12.2022 | 14:29
Dan Sucu a dezvaluit ce bani cheltuie Rapid cu inchirierea stadionului Giulesti Una dintre dramele clubului Exclusiv
Dan Șucu a dezvăluit câți bani cheltuie pentru închirierea Stadionului Giulești. Sursă foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Rapid are parte de o atmosferă entuziasmantă meci de meci, mai ales când echipa din Giulești evoluează pe propriul teren. Dan Șucu a precizat, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că una dintre probleme cu care se confruntă clubul este capacitatea mică a stadionului. De asemenea, acționarul giuleștenilor a dezvăluit sumele imense pe care trebuie să le plătească anual pentru închirierea stadionului.

Rapid cheltuie 500.000 de euro anual pentru închirierea Stadionului Giulești: „Alte cluburi primesc pe degeaba”

Rapidul are una dintre cele mai frumoase galerii din România, aspect remarcat și de Dan Șucu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Totuși, s-a pus problema extinderii arenei cu 14.047 de locuri, iar acționarul Rapidului a făcut lumină în acest caz.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a precizat că noua arenă din Giulești nu le aparține și că proprietarul, Clubul Sportiv Rapid, nu va dori prea curând ca stadionul să fie extins. De asemenea, patronul echipei lui Adrian Mutu a precizat că 500.000 de euro este suma pe care clubul trebuie să o plătească anual pentru închirierea stadionului.

„Una dintre dramele Rapidului pentru viitor este faptul că stadionul este prea mic. Asta e evident, nu este o glumă. În altă ordine de idei, știți foarte bine că nu ne aparține.

ADVERTISEMENT

Costurile Rapidului cu stadionul anuale sunt în jur de 500.000 de euro. Asta e costul pe care noi îl plătim. Alte cluburi primesc stadioanele pe degeaba și mai primesc bani în plus pentru stadionul respectiv”, a declarat Dan Șucu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dan Șucu, despre extinderea Stadionului Giulești: „Proprietarul nu va dori să-l mărească”

Dan Șucu a explicat cum decurg cheltuielile, care cumulate, ajung la suma de 500.000 de euro, bani pe care Rapid trebuie să-i plătească anual pentru închirierea Stadionului Superbet Arena din Giulești. Patronul formației pregătite de Adrian Mutu a dezvăluit că nu se pune problema extinderii arenei pentru că produsul nu îi aparține.

ADVERTISEMENT

„N-am cerut niciun fel, n-am cerut nimic. Din punctul meu de vedere, astea sunt prețurile. ‘Magazinul cât costă, 20 de euro pe metru pătrat. Ok, plătim 20. Birourile cât costă, 10 euro pe metru pătrat, uite 10 euro pe metru pătrat.

Stadionul cât costă. Atâta pentru fiecare eveniment’. Clubul plătește în jur de 500.000 de euro pentru folosirea acestui stadion într-un an de zile. Că e vorba de chirii, de reparațiile pe care la mai facem, că e vorba de întrețineri, utilități, impozite.

ADVERTISEMENT

Toate lucrurile astea cumulate sunt în jur de 500.000 de euro. Și nu este produsul nostru. Nu e produsul nostru și nu cred și nu văd că proprietarul va dori în viitor să-l mărească”, a declarat Dan Șucu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dan Șucu, probleme cu sărbătorirea centenarului pe Stadionul Giulești

Pe 25 iunie 2023, Rapid va sărbători 100 de ani de la înființare, iar giuleștenii vor să celebreze momentul istoric pe Stadionul Giulești. Totuși, alb-vișiniii au probleme pentru că în acea perioadă, în România va avea loc Campionatul European U21, iar stadionul Rapidului se află pe lista arenelor gazdă.

Informația a fost dezvăluită de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, ulterior fiind explicată și comentată de acționarul Rapidului. „Da, știm problema asta, că este Campionatul European de tineret și lucrăm să vedem ce variante avem.

Meciul de o sută de ani nu se poate juca decât pe stadionul nostru. Asta e evident. Pe stadionul „Giulești”. Este reală această problemă. Avem discuții și încercăm să găsim cea mai bună soluție. În mod cert trebuie jucat pe stadionul nostru”, a declarat Dan Șucu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze