Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu a spart banca pentru Rapid: „A băgat peste 5 milioane de euro!”. Trebuie să se teamă Gigi Becali?

Dan Șucu a spart banca pentru transferurile de la Rapid și a băgat peste 5 milioane de euro, iar Gigi Becali are motive de îngrijorare.
15.02.2024 | 22:58
Dan Sucu a spart banca pentru Rapid A bagat peste 5 milioane de euro Trebuie sa se teama Gigi Becali
Dan Șucu a spart banca pentru Rapid: „A băgat peste 5 milioane de euro!” Trebuie să se teamă Gigi Becali?. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a spart banca la Rapid București în ultimele perioade de mercato pentru transferuri, iar Robert Niță a dezvăluit că a investit peste 5 milioane de euro. Finanțatorul giuleștenilor se anunță a fi o concurență puternică pentru Gigi Becali.

Dan Șucu a spart banca pentru Rapid: „A băgat peste 5 milioane de euro!” Trebuie să se teamă Gigi Becali?

Conducerea giuleștenilor visează să transforme Rapid într-o formație redutabilă din SuperLiga. Sumele investite de către Dan Șucu confirmă intențiile serioase ale grupării de sub Podul Grant, iar Gigi Becali are motive serioase de teamă.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu este de neoprit la transferuri, iar Rareș Pop semnează pe cinci ani și jumătate cu Rapid București, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Robert Niță dezvăluie că acesta a spart banca și a băgat peste 5 milioane de euro în ultimele perioade de mercato.

„A băgat peste 5 milioane de euro, plus cheltuielile adiacente: două baze de pregătire la nivel european. Baza de la Coresi se contruiește, se modernizează, se face un centru de kinetoterapie, vestiare, cafenea pentru părinți, restaurant pentru jucători.

ADVERTISEMENT

Sunt investiții foarte mari și Rapid în următorii ani va avea o infrastructură de invidiat de toate cluburile din România. Băgați într-un timp scurt, gândește-te că din vară până acum cheltuie foarte mult și aduce jucători care confirmă imediar. Uite un Rrahmani, uite un Burmaz, uite un Borza. Din vară regula 6+5 cu jucătorii români, Rapid vede în perspectivă și începe să aducă jucători români.

De la domnul Hagi îl cumpără pe Aioani, Borza tot de la domnul Hagi, Rareș Pop, Cîrjan care este eligibil pentru naționalele României. Lucrurile sunt gândite, nu degeaba spun domnii Șucu și Angelescu că este un proiect de termen mediu – lung”, a spus Niță.

ADVERTISEMENT

Are motive de îngrijorare Gigi Becali?! Anunțul lui Robert Niță

„Este adevărat că este foarte important ce se întâmplă de azi pe mâine, dar investițiile se fac în perspetivă și la un moment dat, clubul ăsta se va autosusține și va fi profitabil pentru cei care investesc. (n.r. are de ce să se teamă domnul Becali de Șucu) Cred că nu numai domnul Becali.

Domnul Becali are motive de îngrijorare cel puțin pentru că investiții sunt, există academie în spate, două baze de pregătire. Există un competitor de luat în seamă în persoana clubului Rapid pentru că orice jucător și-l dorește Rapid îl are, normal că nu mai este doar domnul Becali cel care stabilește piața”, a adăugat specialistul FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță: „Fluxul se ducea la FCSB, acum o ia și către Giulești”

„Cei mai buni jucător tineri din România se îndreptau către FCSB. Să luăm ultimii ani: Man, Miculescu de la UTA. De la Farul nu mai zic câți jucători a dat, toți jucători de mare valoare din ultimii ani care sunt prin echipa națională sunt proveniți din academia lui Gică. De la Craiova au luat jucători ca Vlad, Tavi Popescu. 

Fluxul se ducea numai la FCSB, acuma când ajung la Gara de Nord o iau și la dreapta înapoi către Giulești”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO.

S-AU INCINS IN DIRECT: “FCSB, VENIM!” | Robert Nita, SHOW IN DIRECT dupa CFR Cluj - Rapid 0-1

ADVERTISEMENT