Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu demontează mitul că e dinamovist! Cu ce rivală a Rapidului ținea în tinerețe și jucătorul pe care-l idolatriza. Video exclusiv

Dan Șucu a negat că a ținut cu Dinamo și mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că în tinerețe a susținut o altă formație, iar jucătorul său favorit a fost Miodrag Belodedici.
26.12.2022 | 16:47
Dan Sucu demonteaza mitul ca e dinamovist Cu ce rivala a Rapidului tinea in tinerete si jucatorul pe carel idolatriza Video exclusiv
Dan Șucu a negat că a ținut cu Dinamo și mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că în tinerețe a susținut o altă formație, iar jucătorul său favorit a fost Miodrag Belodedici. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Co-acționarul Rapidului a fost invitatul de gală la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar omul de afaceri a exclus varianta de a candida pentru funcția de președinte al României.

Formația care l-a fermecat pe Dan Șucu în tinerețe

Întrebat de Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, de ce nu a investit la Dinamo dacă tot s-a declarat fanul acestei formații, Dan Șucu a dezmințit faptul că ar fi fost legat în vreun fel de ”câini” și a mărturisit că în tinerețe era mai apropiat de rivala Steaua.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am declarat niciodată fan Dinamo. Unul dintre lucrurile pe care le-am spus întotdeauna este că noi n-am știut cât de multe lucruri pe care le avem vin de la părinții noștri. Niciodată n-am știut pentru cât de multe lucruri ar trebui să le mulțumim părinților noștri și cât de rar îi ascultăm.

Îmi aduc aminte cât de mult mi-au spus că sunt prea tânăr să mă însor prima oară și nu i-am ascultat și după aceea mi-am dat seama că am greșit, dar așa se întâmplă. Până la urmă ei sunt cei care te-au format. Tu poți să vorbești că ai mai avut nu știu câte sute de experiențe, dar de acolo ai pornit.

ADVERTISEMENT

Mama era profesoară, iar tata era ofițer și mergea cu mine de mână la meciurile Stelei. Îl vedeam pe Liță Dumitru la Rapid și pe Iordănescu la Steaua. N-am fost niciodată dinamovist”, a declarat Șucu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Rezultatele Stelei de atunci l-au obligat să o susțină

Patronul Rapidului a ținut să precizeze că nu avea cum să nu simpatizeze cu Steaua la acea vreme, deoarece rezultatele te făceau practic să le fii aproape, iar cel mai mult era îndrăgostit de eleganța din joc a lui Miodrag Belodedici.

ADVERTISEMENT

”Pe ăștia mici ai mei i-am dus la început la un satelit al lui Dinamo, o echipă mică, pentru că era lângă casă. Era normal să-i duc acolo și am găsit un profesor absolut excepțional care i-a făcut să iubească fotbalul.

Puțin stelist prin tată. O echipă care îți câștigă Liga Campionilor, nu aveai cum să nu o susții. Ce discutăm aici? Generația mea de atunci era legată practic de rezultatele excepționale ale unei echipe.

ADVERTISEMENT

Belodedici era jucătorul meu favorit. A fost o dramă atunci când el nu a mai participat. Atunci în ’89 a fost o durere pentru toată România. Am văzut ambele finale, și cea din ’86, și cea din ’89. Asta mi-aș dori și pentru Rapid, a mai spus Dan Șucu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT