Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu, în contre cu soția din cauza Rapidului. Ce spune despre imixtiunea patronilor în viața echipei. Video Exclusiv

Dan Șucu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre imixtiunea patronilor în viața echipei și a dezvăluit că soția sa este foarte implicată în tot ce se întâmplă la Rapid.
25.12.2022 | 14:57
Dan Sucu in contre cu sotia din cauza Rapidului Ce spune despre imixtiunea patronilor in viata echipei Video Exclusiv
Dan Șucu, în contre cu soția din cauza Rapidului. Colaj Fanatik/Foto: Fb/@Sport.ro
ADVERTISEMENT

Co-acționarul clubului din Giulești a dezmințit faptul că ar fi fost un susținător al lui Dinamo, dar nu a negat faptul că a crescut cu performanțele Stelei.

Rapid, cauza contrelor dintre Dan Șucu și soție

Invitat special la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dan Șucu a mărturisit că se distrează foarte tare la meciurile Rapidului atunci când o vede pe soția sa cât de pasionată este.

ADVERTISEMENT

”Cu cât știi mai multe pe lumea asta, cu atât îți dai seama cât de puține știi. Este fără sens pentru cineva care e din afara fenomenului să se apuce acum să decidă lucruri care trebuie decise de cei care asta au făcut, asta au învățat.

Ce mă distrează e că inclusiv soția mea îmi spune ‘uite, nu a jucat bine, de ce acolo, de ce nu e celălalt, că ăla joacă mai bine’. Mă distrează grozav. Cred că e o tentație a unuia sau a altuia care e mai puțin experimentat să facă așa ceva”, a declarat Șucu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Șucu nu concepe să nu aibă încredere în angajați

Co-acționarul din Giulești a spus la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu vede cu ochi buni patronii care se bagă peste antrenori și este de părere că fără încredere nu se poate construi.

”Nu mai e de discutat, e evident că este un lucru degradant pentru antrenor. Lipsa de respect în direcția respectivă este de necomentat. Mi-ar fi greu să lucrez într-o atmosferă în care respectul nu este cel care reprezintă cuvântul determinant.

ADVERTISEMENT

Dacă n-am încredere în cineva, nu lucrez cu el pentru că îmi ia prea mult timp să stau să verific. Ce ar fi să stau acum să mă gândesc că am 2.500 de colegi și oricare dintre ei a venit la serviciu ca să bage mâna în portofel.

Altundeva decât la Spitalul 9 unde aș putea fi? Fără încredere nu există niciun fel de rezultat, iar speranța mea este că pentru fanii Rapidului o să pot să dau în viitor încredere că tot ce se întâmplă acolo este doar în favoarea clubului”, a afirmat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Tot în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul Rapidului a dezvăluit că nu vrea să urmeze modelul finanțatorilor Gigi Becali și Neluțu Varga și are alte planuri pentru tripla campioană a României.

ADVERTISEMENT
Tags: