Sport

Dan Șucu, mesaj virulent înainte de FC Botoșani – Rapid. „L-au măcelărit pe Papeau, apoi au plecat fericiți la bere!”

Într-un mesaj transmis suporterilor rapidiști înainte de meciul cu FC Botoșani, de miercuri, Dan Șucu a pus accent pe accidentarea lui Jayson Papeau din meciul tur.
28.02.2023 | 22:47
Dan Sucu mesaj virulent inainte de FC Botosani  Rapid Lau macelarit pe Papeau apoi au plecat fericiti la bere
Dan Șucu a avut o reacție amplă după dezastrul din meciul Farul - Rapid 7-2. Foto: Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus, 2-0, contra Chindiei, în runda precedentă din SuperLiga, asigurându-și, matematic, calificarea în  play-off. Dan Șucu, le-a transmis fanilor un mesaj legat de abonamentele pentru jocurile care se vor desfășura în  Giulești. Dar nu numai.

Dan Șucu prefațează jocul cu FC Botoșani cu un mesaj pentru suporteri: ”Cu Papeau, pentru Papeau”

În meciul tur dintre Rapid și FC Botoșani, 1-1, Jayson Papeau a fost accidentat grav de bulgarul Antoni Ivanov. Dan Șucu a caracterizat momentul, în exclusivitate pentru FANATIK, drept marele regret după sezonul de toamnă.

ADVERTISEMENT

Despre același moment a vorbit și astăzi, cu o zi înaintea partidei retur. Cu un mesaj postat pe pagina de web a Rapidului. ”Vă rog să mă credeți că mă simt nerăbdător și bucuros, ca un copil, la fiecare meci al Rapidului.

A fost însă un singur meci care mi-a lăsat un gust groaznic de amar: cel cu FC Botoșani, din octombrie, anul trecut. Modul în care jucătorul nostru Jayson Papeau a fost pur și simplu “măcelărit” este fără logică și fără sens.

ADVERTISEMENT

Patru luni de chin pentru Papeau

La sfârșitul meciului, adversarii au plecat fericiți la o bere, în timp ce băiatul nostru a trecut prin mai mult de patru luni de chin, și abia acum s-a reîntors. El încă evoluează cu o tijă în picior.

Cu două etape înainte de meciul cu Botoșani, Alex Ioniță (care în mod cert nu este un jucător agresiv) a atacat imprudent un adversar și a fost eliminat. Adversarul a continuat să joace și, într-un final, a contribuit la victoria echipei lui.

ADVERTISEMENT

În aceeași etapă, un jucător al Clujului a fost atacat violent și a fost accidentat, iar atacatorul lui a luat justificat cartonaș roșu. Clujeanul a fost și el indisponibil, dar doar timp de două săptămâni.

În schimb, agresorul lui Papeau, în loc să fie eliminat și ulterior suspendat, a primit un cartonaș galben și după meci a mers liniștit la bere cu băieții.

ADVERTISEMENT

Arbitrul, principalul agresor

Și cu toate acestea, șocant, mulți dintre competitorii noștri consideră că Rapid este avantajat de către arbitri. Le urăm și lor să aibă noroc numai de astfel de avantaje. Iar arbitrul care a permis acest lucru și nu a fost pedepsit pentru accidentarea lui Papeau să știe că noi, în Giulești, considerăm că principalul agresor este chiar el.

În speranța că de data aceasta la Botoșani ne vom întâlni cu adversari cărora le place să joace fotbal, și nu cu niște rivali violenți, le urăm baieților noștri să se întoarcă acasă victorioși și fără accidentări”, a scris Dan Șucu.

ADVERTISEMENT