Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu, oripilat după scenele scandaloase provocate de suporterii „roș-albaștrilor”: „Rapid, singuri împotriva tuturor. Un arbitraj pro FCSB. Pentru mine, noi am câștigat”. Exclusiv

Dan Șucu s-a arătat oripilat de scenele revoltătoare provocate de suporterii FCSB. Acționarul majoritar din Giulești a avut un discurs extrem de dur.
20.04.2024 | 23:29
Dan Sucu oripilat dupa scenele scandaloase provocate de suporterii rosalbastrilor Rapid singuri impotriva tuturor Un arbitraj pro FCSB Pentru mine noi am castigat Exclusiv
Dan Șucu a avut un discurs vehement după FCSB - Rapid, scor 2-2, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a fost extrem de deranjat de gestul suporterilor FCSB în momentul accidentării lui Jakub Hromada din derby. Fanii „roș-albaștrilor” au aruncat cu hârtii în timp ce mijlocașul slovac era transportat cu targa spre ambulanță. Acționarul majoritar din Giulești a tras primele concluzii după FCSB – Rapid (2-2) în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Dan Șucu, oripilat după imaginile cu suporterii FCSB: „Am văzut scene reprobabile”

Jakub Hromada a aterizat greșit și s-a accidentat grav în repriza secundă a derby-ului cu FCSB. Din informațiile FANATIK, fotbalistul împrumutat de Rapid de la Slavia Praga și-a luxat umărul. Internaționalul slovac a urlat de durere și a fost transportat cu targa spre ambulanță.

ADVERTISEMENT

Au urmat scene reprobabile provocate de suporterii FCSB. În drumul spre ambulanță, pe tunel, fanii „roș-albaștrilor” au aruncat cu hârtii în Jakub Hromada. Jandarmii din zonă și-au folosit scuturile pentru a-l proteja pe mijlocașul Rapidului.

Dan Șucu nu a putut trece cu vederea imaginile scandaloase. „Sunt în drum spre spital cu Hromada. Nu sunt specialist, dar starea lui nu este deloc bună. Am văzut scene reprobabile în această seară.

ADVERTISEMENT

„Este prima dată când înțeleg sintagma Rapid, singuri împotriva tuturor”

Un jucător aflat în suferință acoperit de scuturile jandarmilor, iar spectatorii aruncau cu obiecte în el. Este prima dată când înțeleg sintagma Rapid, singuri împotriva tuturor”, a declarat Dan Șucu, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Totodată, Dan Șucu a avut un discurs dur la adresa arbitrajului. Omul cu banii de la Rapid a declarat cu subiect și predicat că arbitrajul a avantajat-o pe FCSB în derby-ul de foc de sâmbătă seară care a avut loc pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Un arbitraj pro FCSB pe parcursul a 90 minute. Sunt extrem de dezamăgit, pentru mine Rapid a câștigat. Pe un stadion ostil, cu un arbitru ostil”, a mai spus Dan Șucu.

Jakub Hromada a urlat de durere la derby-ul FCSB – Rapid

Jakub Hromada a aterizat greșit după o alunecare. Fotbalistul împrumutat de Rapid de la Slavia Praga și-a luxat umărul în cădere, iar accidentarea este cât se poate de gravă. Hromada a urlat de durere în timp ce era transportat spre ambulanță.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul împrumutat de Rapid de la Slavia Praga a fost înlocuit în minutul 51 cu Xian Emmers. Rapid are opțiunea să achite clauza unui transfer definitiv al lui Jakub Hromada. Totuși, slovacul nu a impresionat în tricoul „alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT