Sport

Dan Șucu, prima reacție despre plecarea lui Mutu și haosul de la Rapid

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a vorbit în premieră despre plecarea lui Adrian Mutu și despre situația tulbure din Giulești.
08.07.2023 | 18:15
Dan Sucu prima reactie despre plecarea lui Mutu si haosul de la Rapid
Dan Șucu a vorbit pentru prima oară despre plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu va pleca de la Rapid înainte de prima etapă a noului sezon. Antrenorul român s-a înțeles cu Neftchi Baku, unde urmează să fie prezentat oficial. Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului „alb-vișiniu”, a oferit prima reacție oficială după agitația din ultima perioadă de la Rapid.

Dan Șucu, prima reacție despre plecarea lui Mutu și haosul de la Rapid

Adrian Mutu a mers alături de Rapid în cantonamentul din Slovacia în vederea pregătirii noului sezon în care giuleștenii atacă titlul. Lucrurile s-au schimbat cu o săptămână înainte de primul meci din noul sezon împotriva lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Briliantul” a ajuns la un acord cu Neftchi Baku, iar locul său pe banca Rapidului va fi luat de Cristiano Bergodi, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Primul din conducerea „alb-vișiniilor”, care a reacționat după situația tensionată de la Rapid a fost patronul Dan Șucu.

Acționarul majoritar a precizat că, deocamdată, nu s-a luat vreo decizie la nivel de conducere. „Nu sunt la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Dacă e o decizie de luat, stau şi eu de vorbă cu colegii mei, dar deocamdată nu ştiu de o decizie anume”, a spus Dan Șucu, pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii azeri au anunțat acordul dintre Adrian Mutu și Neftchi Baku

Adrian Mutu se va despărți oficial de Rapid după o perioadă de un an și patru luni petrecută pe banca giuleștenilor. „Briliantul” l-a înlocuit pe Mihai Iosif în luna martie a anului trecut. În sezonul precedent, Rapid a încheiat pe locul 5 în play-off și a fost eliminată prematur în grupele Cupei României.

Jurnaliștii din Azerbaidjan au scris sâmbătă dimineață că Adrian Mutu a ajuns la un acord cu conducerea celor de la Neftchi Baku. Antrenorul român urmează să fie prezentat oficial la gruparea azeră în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

„Putem spune deja că Mutu este noul antrenor principal al lui Neftci. Abia astăzi dimineața s-au discutat toate detaliile cu antrenorul român și s-a ajuns la o înțelegere. Adică astăzi s-a ajuns la un acord oficial.

Conducerea clubului i-a dat în sfârșit “ok-ul” lui Adrian Mutu și așteptăm anunțul oficial în zilele următoare. Timpul va arăta dacă această alegere îi va aduce beneficii lui Neftci”, au scris jurnaliștii de la Sportinfoaz.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu urmează să fie înlocuit la Rapid de Cristiano Bergodi. Antrenorul italian va veni pentru a treia oară pe banca „alb-vișiniilor” după perioadele iulie 2007 – octombrie 2007, respectiv aprilie 2015 – iunie 2015.

ADVERTISEMENT