Sport

Dan Șucu, putere totală la Rapid! Veste mare pentru toată suflarea alb-vișinie: „Vom investi sume importante!”

Dan Șucu este noul acționar majoritar de la Rapid! Patronul Mobexpert deține acum 70% din acțiuni și prima măsură a fost să crească capitalul social al clubului.
12.06.2023 | 12:45
Dan Sucu putere totala la Rapid Veste mare pentru toata suflarea albvisinie Vom investi sume importante
Dan Șucu, putere totală la Rapid! Veste mare pentru toată suflarea alb-vișinie: „Vom investi sume importante!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Șucu are putere totală la Rapid. Luni, 12 iunie, alb-vișinii au anunțat că patronul Mobexpert va fi acționar majoritar în Giulești, cu 70% din acțiuni. Prima măsură a lui Șucu a fost să majoreze capitalul social al clubului cu 24 de milioane de lei, totalul ajunge acum la 50 de milioane de lei.

Dan Șucu, acționar majoritar la Rapid

La doar un an distanță de la preluarea a 50% din acțiunile Rapidului, Dan Șucu a preluat toată puterea în Giulești. Omul de afacerideține acum 70% din acțiuni, în timp ce restul de 30% se află în proprietatea lui Victor Angelescu. Detalii despre schimbările de la Rapid au fost anunțate azi, pe cale oficială, de clubul de sub Podul Grant.

ADVERTISEMENT

„Acționarii clubului FC Rapid au decis astăzi majorarea capitalului social și, implicit, a investiției, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu va deține 70% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 30%”, se arată în comunicatul emis de site-ul oficial al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, și poate chiar pentru a câștiga campionatul”

Dan Șucu, noul acționar majoritar al Rapidului, e explicat prin intermediul aceluiași comunicat oficial, ce înseamnă mișcările de trupe de la Rapid și a anunțat planuri mărețe în Giulești.

„Începând cu sezonul Super Liga 2023-2024, și toți anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, și poate chiar pentru a câștiga campionatul. 

ADVERTISEMENT

Ca acționari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puțin alte cinci echipe care au aceeași ambiție. Investesc deja mult și devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Superligă își ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă și pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar. 

Anul acesta, dar și în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari de cât ne-am propus inițial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu șanse reale în lupta pentru câștigarea titlului de campioană a României”, a transmis Șucu.

ADVERTISEMENT

O reacție a avut și Victor Angelescu, care a dezvăluit de ce a lăsat Rapidul în mare parte pe mâinile lui Dan Șucu. „Cu toții ne dorim ca Rapidul să aibă obiective mărețe, să se bată pentru titlul de campioană în fiecare sezon, să devină o forță a campionatului si să joace an de an în cupele europene. Pentru a se realiza acest lucru este nevoie de seriozitate și multă muncă din partea tuturor celor implicați în acest club și, implicit, de investiții din partea acționarilor.

Această marire de capital este dovada noastră de seriozitate și profesionalism, și așteptăm aceleași lucruri în toate departamentele clubului și la toți angajații. Doar așa putem fi cei mai buni!

Noua structură de împărțire a procentelor în club este mai aproape de realitate si de posibilitățile fiecărui acționar, în acest moment. Așa cum am stabilit la începutul colaborării, nevoile și obiectivele clubului trebuie să primeze în tot ceea ce facem. Forța Rapid!”, a adăugat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo...
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo a izbucnit în lacrimi pe bancă
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de...
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de combustibil: „nu mori, va fi rece mașina” VIDEO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Locul din România în care legenda spunea că poţi să întinereşti. A fost...
Locul din România în care legenda spunea că poţi să întinereşti. A fost magnet pentru turiştii care au vrut să fugă de caniculă
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții...
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții Elenei Tănase
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu...
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu zeci de mii de euro în lăutari. Imagini fabuloase cu patronul FCSB
Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din...
Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din Scripturi
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi....
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi. A venit cu Rolls Royce-ul condus chiar de el și a făcut SPECTACOL
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor....
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor. STUDIU
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de...
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de preparat și conține doar ingrediente menționate în Cartea Sfântă