Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu, reacție surpriză despre „rasismul” lui Dorinel Munteanu. „Nu fac un caz din asta. Dar echipa țiganilor va deveni numărul 1 în România”

Dan Șucu a luat cuvântul după Rapid - Oțelul 2-1. Acționarul majoritar al giuleștenilor a comentat într-un mod surprinzător derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu.
05.02.2024 | 13:15
Dan Sucu reactie surpriza despre rasismul lui Dorinel Munteanu Nu fac un caz din asta Dar echipa tiganilor va deveni numarul 1 in Romania
Dan Șucu, reacție surpriză despre „rasismul” lui Dorinel Munteanu. „Nu fac un caz din asta. Dar echipa țiganilor va deveni numărul 1 în România”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a surprins pe toată lumea după Rapid – Oțelul 2-1. Antrenorul nou-promovatei a avut un discurs vehement despre fanii giuleșteni, pe care i-a numit „bronzați”. Patronul Dan Șucu a reacționat imediat.

Dan Șucu, răspuns uluitor la „rasismul” lui Dorinel Munteanu: „Echipa țiganilor va fi numărul 1 în România!”

Rapid a bifat a treia victorie la rând în 2024, dar succesul alb-vișiniilor a fost umbrit de un scandal între Dorinel Munteanu și fanii din Giulești. Reacția neașteptată a antrenorului Oțelului a fost contracarată prompt de Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

„Cred că domnul Dorinel Munteanu a spus acele lucruri la nervi. Este un fost mare internațional, un jucător pe care l-am urmărit cu mare, mare plăcere de-a lungul unei cariere impresionante și sunt ferm convins că la fotbal se mai întâmplă lucruri din acestea și, uneori, când suntem nervoși, poate facem declarații care nu ne reprezintă.

În ceea ce privește toată această discuție, da, e deranjant ca Rapidul să fie permanent asociată cu echipa țiganilor, așa cum spune și cântecul. Rapid este peste tot acasă. Deci Rapidul este echipa tuturor, nu doar a țiganilor.

ADVERTISEMENT

Dar vreau să vă spun un singur lucru. Echipa asta a țiganilor da, echipa țiganilor, o voi transforma alături de colegii mei în echipa numărul 1 din România. Da, aici va fi ironia.

Da, că această echipă despre care se spune, domne, echipa țiganilor, sunt convins că va deveni un club serios, redutabil, care va fi respectat de absolut toată lumea. Da, și va deveni forța numărul 1 în România.

ADVERTISEMENT

Eu prefer să realizez fapte și să vorbesc mai puțin. În niciun caz nu vreau să adâncesc și mai mult toată această poveste cu domnul Dorinel Munteanu și să fac un caz din asta. Evident, noi trebuie să schimbăm percepția…”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Respectul față de această echipă minunată se va schimba radical”

Până să fie numărul 1 România, Rapid e, deocamdată, pe locul 3 în SuperLiga. Echipa lui Cristiano Bergodi are 42 de puncte, la fel ca CFR Cluj, ocupanta locului 2. Liderul FCSB e la opt lungimi distanță și nu a jucat încă în această etapă.

ADVERTISEMENT

„Și cum vom schimba această percepție de echipă a țiganilor? E simplu, doar prin rezultate, doar prin performanțe… Da, o să vedeți. Echipa țiganilor va deveni numărul 1 în România, iar atunci, în mod sigur și percepția, și declarațiile, și respectul față de această echipă minunată se vor schimba radical”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Dan Sucu, REACTIE SURPRIZA dupa SCANDALUL dintre Dorinel Munteanu si fanii Rapidului

ADVERTISEMENT