Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu vrea să revoluționeze fotbalul românesc: “E groaznic! În 4-5 ani trebuie să dublez aceste cifre”. Video exclusiv

Dan Șucu vrea să revoluționeze bazele fotbalului românesc. Patronul celor de la Rapid a vorbit la Fanatik SuperLiga despre planurile pe care vrea să le pună în aplicare.
22.12.2022 | 17:09
Dan Sucu vrea sa revolutioneze fotbalul romanesc E groaznic In 45 ani trebuie sa dublez aceste cifre Video exclusiv
Dan Șucu vrea să revoluționeze fotbalul românesc. Patronul celor de la Rapid vrea să dubleze numărul copiilor legitimați la fotbal în România. Sursă foto: Facebook - @FC Rapid 1923.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre problemele din fotbalul românesc. Patronul celor de la Rapid a dezvăluit planul pe care vrea să-l pună în aplicare în următorii ani.

Dan Șucu a dezvăluit una dintre problemele fotbalului românesc: „Nu prea ne plac obiectivele”

Dan Șucu, invitat special în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a dezvăluit una dintre marile probleme ale fotbalului românesc. Patronul celor de la Rapid este convins că, în România, sunt foarte puțini copii legitimați la fotbal și că, în țara noastră, se pune foarte puțin accent pe cifre.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Totodată, unul dintre acționarii Rapidului a dezvăluit planul pe care vrea să-l inițieze. „Câți juniori are România? Câți copii legitimați are? Nu mi se pare mie că în fotbal ne cam plac cifrele. Nu prea ne plac obiectivele și mai grav este că nu ne plac obiectivele măsurabile.

Cele care se pot măsura prin cifre. Noi spunem, ‘oare, de ce Croația e atât de puternică? Oare, nu cumva Croația are mai mulți copii legitimați la patru milioane de locuitori față de cât are toată România?’”, a declarat Dan Șucu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Planul lui Dan Șucu pentru a revoluționa fotbalul românesc: „Îmi propun să dublez cifrele”

Dan Șucu a estimat că, în prezent, România are mai puțin de 40.000 de copii legitimați la fotbal în România și consideră că cifra este foarte mică raportat la populația României. Patronul Rapidului și-a propus să dubleze cifrele în următorii 4-5 ani.

„Noi știm lucrul ăsta. Eu estimez că, în momentul de față, România are mai puțin de 40.000 de copii legitimați la fotbal în toată România, ceea ce e groaznic, iar eu îmi propun, într-un fel sau altul, să găsesc o soluție prin care în 4-5 ani de zile să dublez aceste cifre.

ADVERTISEMENT

Eu ca persoană, nu ca instituție. Acum identific cu ce instituție pot să ajut ca să cresc. Federația, asociațiile municipale, județene, cluburi, primării sunt o grămadă de oameni, toți sunt implicați, dar niciunul. Cam așa se întâmplă. Asta ar fi o temă”, au fost cuvintele lui Dan Șucu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dan Șucu, despre Stadionul Ghencea: „Nu face decât să dea gaură în continuare”

Acționarul celor de la Rapid a vorbit despre situația Stadionului Ghencea, intens disputat între FCSB și Steaua, iar Dan Șucu este convins că banii investiți în lucrările noii arene puteau face investiția unor baze sportive. „Am construit stadionul de la Steaua, 100 de milioane de euro, pe care nu-l folosește nimeni.

ADVERTISEMENT

Nu face decât să dea gaură în continuare. Cu 100 de milioane de euro, făceam 100 de baze sportive, în care dacă reușeam să am niște profesori, ar fi avut fiecare 400-500 de copii și aș fi dublat numărul de copii legitimați în România.

Vorbesc de volum, nu vorbesc de calitate, că o să vină și calitatea după aceea. Dar acolo competența mea se încheie. Eu pot să mă ocup de partea de volum, nu de cea de calitate.

Acum 5 ani s-a construit stadionul, dacă aveam bazele alea, în 5 ani de zile, probabil, încă 5 componenți al echipei naționale i-ai fi văzut. Sunt lucruri de construcție, de bun simț. Îți trebuie doar bun simț, nu îți trebuie altceva. Și o oarecare inițiativă”, a mai spus Dan Șucu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dan Șucu, impresionat de suporterii Rapidului: „Schimbă datele problemei”

Dan Șucu este entuziasmat de fanii Rapidului și consideră că, din acest punct de vedere, formația pregătită de Adrian Mutu a câștigat campionatul. Acționarul echipei giuleștene consideră că fanii roș-albaștrii vin în număr mare la meciurile FCSB-ului ca răspuns la adresa suporterilor Rapidului.

„Dacă discutăm de fani pe o parte și de galerie pe partea cealaltă, galeria fiind prima expresie a fanilor, ei au câștigat campionatul de când s-au reîntors în divizie.

Emulația din jur și faptul că au fost foarte mulți spectatori la meciurile lui FCSB este legată și de răspunsul pe care au vrut să-l dea fanilor Rapidului. Existența Rapidului în prima ligă schimbă datele problemei. Și o să schimbe mult mai mult”, a încheiat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin...
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion