Sport

Eduard Novak îl vrea pe Gigi Becali în Ghencea: ”O investiţie de 40 de milioane de euro a statului trebuie în primul rând respectată”

Gigi Becali este tot mai aproape de a ajunge cu FCSB să joace în Ghencea, după ce și Eduard Novak consideră că acest lucru este absolut normal.
21.12.2022 | 22:48
Eduard Novak il vrea pe Gigi Becali in Ghencea O investitie de 40 de milioane de euro a statului trebuie in primul rand respectata
Gigi Becali este tot mai aproape de a ajunge cu FCSB să joace în Ghencea, după ce și Eduard Novak consideră că acest lucru este absolut normal. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a depus un amendament în proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului prin care să fie facilitat accesul tuturor celor care doresc la bazele sportive ale statului.

Gigi Becali a primit verde spre Ghencea și de la Eduard Novak

Președintele PSD consideră noua lege va pune capăt uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc și crede că așa cum mari rivale din Italia au putut evolua pe același stadion, așa se va întâmpla și cu FCSB și CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ținut să-i mulțumească omului politic pentru implicarea în scandalul cu clubul Armatei, iar acum și ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat că nu vede de ce FCSB nu ar putea să joace pe stadionul din Ghencea.

”Este o normalitate cred, cum am considerat şi cu stadionul Arcul de Triumf. O investiţie de 40 de milioane de euro a statului trebuie în primul rând respectată. Dacă se construieşte o asemenea bază sportivă, trebuie folosită şi de alte entităţi.

ADVERTISEMENT

Nu poate doar cineva să stea pe această bază şi s-o folosească numai pentru el. Nu ne permitem, cred, acest lux. Aşa că eu cred că e binevenită”, a declarat Novak, la Gala Federaţiei Române de Scrimă, conform Agerpres.

FCSB, refuzată din nou de CSA Steaua

După ce omul politic a anunțat pentru prima dată că se va implica în acest conflict, Gigi Becali i-a mulțumit și a dezvăluit că este dispus să plătească de două ori mai mult pentru a juca în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Nu vreau nimic gratis in Ghencea. Le-am spus că plătesc și dublu, dar vreau sa fiu lăsat să joc acolo, deoarece stadionul nu este al lui Florin Talpan, ci al tuturor românilor”, spunea Becali.

La începutul lunii decembrie, Mihai Stoica a vorbit despre o nouă încercare a FCSB-ului de a-și juca meciurile de pe teren propriu pe Ghencea, mai precis duelurile cu CFR Cluj și cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Cererea vicecampioanei României a fost respinsă de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, care a motivat că exact în perioada celor două jocuri la stadionul din Ghencea sunt lucrări de mentenanță.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „total goluri: 1-3” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT