Life

Dana Budeanu, declarații surprinzătoare despre cuplul Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău: ”Ai mai fost cu cocalari”

22.01.2021 | 11:12
Dana Budeanu declaratii surprinzatoare despre cuplul Bianca Dragusanu  Gabi Badalau Ai mai fost cu cocalari
Dana Budeanu, declarații surprinzătoare despre cuplul Bianca Drăgușanu - Gabi Bădălău: ”Ai mai fost cu cocalari”. Sursa foto: captură Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, cunoscută pentru sinceritatea sa debordantă, a făcut mai multe declarații surprinzătoare despre cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. 

Renumita creatoare de modă și-a dat cu părerea despre relația amoroasă a celor două vedete, declarând că blondina a mai trăit povești de dragoste cu cocalari și în trecut, fiind dat exemplu în această situație omul de afaceri din Mediaș, Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Bruneta susține că fosta asistentă TV a ajuns la un anumit statut în care se poate vorbi că bărbatul de lângă ea este „iubitul ei” și nu invers. Dana Budeanu crede cu tărie că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar trebui să-și asume relația.

Dana Budeanu, despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Ce spune vedeta

Dana Budeanu nu a uitat nici de detaliul cel mai important al relației lor, acela că băiatul fostului senator Niculae Bădălău este însurat în continuare, procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu durând de mai bine de un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

Stilista nu concepe ideea ca cei doi soți să „lupte” pentru custodia copiilor, sfătuindu-l pe afacerist să renunțe la aceste „prostii” pentru a putea fi liber. În felul acesta Gabi Bădălău se poate concentra pe relația cu fosta prezentatoare de la Kanal D.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat.

ADVERTISEMENT

Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă? Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii.

ADVERTISEMENT

Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu”, a spus Dana Budeanu în emisiunea pe care o face pe Youtube.

Stilista s-a „legat” și de vestimentația lui Gabi Bădălău, precizând că bărbații nu au ce căuta în șlapi în aeroport sau în oraș, ci numai la plajă. Vedeta a mai adăugat că freza afaceristului este una nefericită, comparând-o cu o tunsoare de gazon.

ADVERTISEMENT