News

Dana Budeanu, despre incidentul de la Onești: “Cine e șeful poliției în România? Există cineva care știe?”

01.03.2021 | 23:03
Dana Budeanu despre incidentul de la Onesti Cine e seful politiei in Romania Exista cineva care stie
Dana Budeanu, despre incidentul de la Onești: "Cine e șeful poliției în România? Există cineva care știe?": foto: Captură Aleph News
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a comentat luni, în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei” de la Antena 3 incidentul de la Onești, în urma căruia un bărbat a privat de libertate două persoane pe care le-a ucis, declarând că: “Cine este șeful poliției în România? Avem așa ceva?”

Stilista este recunoscută pentru opiniile politice exprimate într-un mod foarte plastic, iar în ultimele zile a comentat acid discuția despre condițiile în care mărțișoarele ar trebui împărțite în școli.

ADVERTISEMENT

După tragedia de la Balș, Budeanu a amenințat că va face publice contractele de achiziții din instituție dacă nu se va realiza o anchetă completă.

Dana Budeanu comentează incendiul de la Onești: “Cine este șeful poliției în România? Știe cineva?”

“În România este foarte important să știu cine este șeful poliției, e probabil cineva interimar de șase luni.

ADVERTISEMENT

Este țara în care știrile despre poliție sunt: ‘-am prins pe unii că beau în centrul vechi’, despre asta se discută în România. Cine e șeful poliției? Nimeni! Acesta este răspunsul la problema care se întâmplă.

Acțiunea se petrece în Onești și este singurul lucru de acest gen care s-a întâmplat în ultimii 30 de ani acolo, deci în Onești a sunat unul la Miliție, nu unul care era într-o metropolă în care lucrurile să funcționeze. Nu avem un șef al poliției, eu ca cetățean citesc foarte mult, mult prea mult.

ADVERTISEMENT

Nu avem un șef al poliției, nu au mai avut timp și de asta, au făcut guvernul, dar aici nu s-a mai găsit timp. Pe lânga că nu avem un șef al poliției, sunt ‘n’ posturi de conducere în Poliție unde nu s-au mai organizat concursuri că nu s-au înțeles în coaliție”, a declarat Dana Budeanu la A3.

Dana Budeanu, despre cei care vor interzicerea mărțișoarelor în școli: ”Războiul bulelor de ratați”

”Vor să vă fure viața din voi…iubirea…zâmbetul…orice bucurie…asta este tot ceea ce se întâmplă… Cine? Cum cine? Ei…acești nefericiți fără de căpătâi, fără de Dumnezeu, fără de suflet…

ADVERTISEMENT

E războiul celor care au ales frica, moartea, tristețea, mărginirea, mediocritatea, ipocrizia, jegul, ura…nu-i știți? Nu-i vedeți? Sunt lângă voi! Sunt deasupra voastră, par că va conduc!”, a declarat Budeanu.

ADVERTISEMENT
Tags: