Life

Dana Budeanu, o nouă apariţie incendiară. Creatoarea de modă le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani

Dana Budeanu a făcut furori cu una dintre cele mai recente apariții. Cum s-a fotografiat celebra creatoare, dar și ce mesaj a transmis
04.06.2023 | 13:03
Dana Budeanu o noua aparitie incendiara Creatoarea de moda le da clasa pustoaicelor de 20 de ani
Dana Budeanu, apariție incendiara într-o rochie minusculă
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu este fără doar și poate, o apariție controversată. Nu de puține ori, creatoarea de modă s-a lăudat că “stă prea bine pe fizic” pentru vârsta ei. Ce-i drept, nu o putem contrazice. Dana Budeanu care în curând va face 44 de ani, este un model demn de urmat. Iar cea mai recentă apariție a sa este dovada că vedeta nu exagerează atunci când “își laudă trupul”.

Dana Budeanu “le-a rupt pe genunchi” pe amețite cu apariția sa

A spus ea de multe ori că cel mai “mare defect” al său este că “stă prea bine pe fizic.” Putem spune că nu a glumit deloc. Mă rog, cel puțin la capitolul defecte fizice. Fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu s-a fotografiat în oglinda din locuință. Vedeta purta o fustă crem cu volane care îi lăsa la vedere picioarele subțiri și bronzate.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu nu a ales să poarte o bluză, căci vorba aceea, e căldură mare, mon cher! Astfel, creatoarea de modă a combinat fusta cu un sutien în aceași nuanță. Vedeta a strâns la fotografia cu pricina peste o mie de aprecieri. Urmăritorii ei au înroșit butonul de like. Celebra creatoare de modă se poate mândri cu un trup impecabil și cu un stil desăvârșit.

Dana Budeanu, “la concurență” cu tabloul din casă

Dana Budeanu a pozat în locul ei preferat din casă, transformat într-o bibliotecă. Pe oglindă este lipit un desen ce înfățișează o femeie în bustul gol. Acest tablou a devenit celebru odată cu numeroasele apariții ale creatoarei de modă.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, stilista vedetelor de peste Ocean. Jennifer Lopez și Eva Longoria i-au îmbrăcat creațiile

Dana Budeanu sau stilista vedetelor, cum i se mai spune, a devenit cunoscută după ce a îmbrăcat vedete de la noi și de peste Ocean. Ținutele create de ea au fost purtate de Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel. Și în România, Dana Budeanu a ” îmbrăcat” celebrități de la noi. Printre acestea se numără Mihaela Rădulescu, cea care îi este și bună prietenă, dar și Andra sau Corina.

Designerul de modă a ajuns să fie cunoscută publicului larg în urma rubricii sale. Ulterior, aceasta a trecut de la tv, în online. Emisiunea de pe canalul ei de YouTube, Verdict, în care a spus lucrurilor pe nume, a strâns sute de mii de fani. Dana Budeanu este însă și femeie de afaceri, așa că a vrut mai mult. A decis, ulterior, să scoată toate videoclipurile de pe platformă și să își lanseze propria aplicație.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu nu a renunțat, totuși, definitiv la tv. Creatoarea de modă a continuat să apară în presa din România și să-și spună părerea în legătură cu diverse subiecte.

Cu cine a fost căsătorită creatoarea de modă

Dana Budeanu, fostă Guțilă, este fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu, fondatorul publicațiilor Ciao și Click. În prezent, bărbatul este căsătorit cu Cristina Săvulescu.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu și soțul ei s-au cunoscut când el avea 21 de ani, iar ea 22 și s-au iubit foarte mult. Din nefericire, ei au divorțat în urmă cu 8 ani. Din acest mariaj, Dana Budeanu are două fete pe care nu le expune publicului.

ADVERTISEMENT