Life

Dana Budeanu, un nou mesaj controversat despre profesorii care fac grevă: “Jumătate dintre ei sunt de nota 5”

Noul mesaj controversat al Danei Budeanu la adresa cadrelor didactice, aflate încă în grevă. Vedeta are o reacție furibundă.
07.06.2023 | 09:44
Dana Budeanu un nou mesaj controversat despre profesorii care fac greva Jumatate dintre ei sunt de nota 5
Dana Budeanu, o nouă reacție contra grevei cadrelor didactice. Sursa foto: Romania TV
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a transmis un nou mesaj controversat la adresa profesorilor care au ieșit în stradă să protesteze pentru salarii mai mari și fac grevă. De data aceasta, vedeta a atacat cadrele didactice de matematică, în cadrul unui post TV.

Dana Budeanu, o nouă reacție furibundă asupra profesorilor

Dana Budeanu spune că peste 50% dintre profesorii care predau matematică vin la ore doar ca să îi pună pe elevi să transcrie lecția și nicidecum să îi învețe exercițiile necesare materiei. Ulterior, când observă că aceștia nu se descurcă, îi îndrumă către meditații.

ADVERTISEMENT

”Peste 50% dintre profesorii de matematică din țara asta intră la ore și le spun copiilor să transcrie lecția. Apoi, la ora următoare, le spun că nu se descurcă și că au nevoie de meditații. Repet, peste 50% din profesoriii de matematică fac asta”, a declarat Dana Budeanu la România TV.

Dana Budeanu, către profesorii care fac grevă: ”Ați îngropat țara cu votul vostru intelectual”

Acuzele Danei Budeanu au continuat către tot sistemul de educație. Vedeta mai susține că profesorii care fac acum grevă nu au știu să voteze ”intelectual” și, astfel, ”au îngropat țara”. De altfel, este de părere că proiectul România Educată nu a avut până acum niciun beneficiu asupra învățământului.

ADVERTISEMENT

”Ultimii 8 ani au îngropat definitiv sistemul de educație. Am avut copii în școală și am văzut concret cu s-a distrus totul. Ăsta este proiectul România Educată! Vorbesc despre cei 80% care sunt în grevă. Ați îngropat țara cu votul vostru intelectual.

Ași votat HoHa, Marele Alb. Că vă era rușine să votați PSD. Să nu votați PSD-ul că vă faceți de râs. În cabina de vot, în cancelarie. Să-i votați pe ăștia care v-au dat un scuipat nobil. Că sunteți inelectuali”, a mai transmis Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

Petiție a profesorilor contra Danei Budeanu

Aceste cuvinte ale creatoarei de modă vin după ce în urmă cu câteva zile le-a mai transmis profesorilor greviști ”Marș la clase”, moment care a declanșat o reacție virulentă din partea cadrelor didactice. Deja s-a lansat și o petiție prin care este acuzată de instigare la ură și se cere să fie dată în judecată.

În aceeași petiție, profesorii semnatari solicită daune morale și materiale pentru alterarea imaginii lor. Tot aceștia spun că ceea ce se va obține de pe urma acestei situații se va dona către școlile din mediul rural, care nu sunt într-un stadiu bun.

ADVERTISEMENT

 ”În urma afirmațiilor calomnioase aduse cadrelor didactice în mass-media propun ca, prin intermediul sindicatului, aceasta sa fie chemată în judecată. Cerem daune morale, dar și materiale pentru defăimare și alterarea imaginii. Tot ceea ce obținem sa fie donat unor școli rurale mai puțin dotate”, apare în petiție.

ADVERTISEMENT
Tags: