Life

Dana Marijuana are o nouă relație, la 7 luni de la decesul iubitului. Vrea să îmbrace rochia de mireasă

Dana Marijuana are un nou partener, la 7 luni de la moartea fostului iubit. Artista are deja și planuri de căsătorie și vrea să îmbrace rochia de mireasă.
03.11.2022 | 22:46
Dana Marijuana are o noua relatie la 7 luni de la decesul iubitului Vrea sa imbrace rochia de mireasa
Ce spune Dana Marijuana despre noul iubit. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dana Marijuana pare să fi trecut episodul decesului fostului iubit, care a plecat din această lume în urmă cu 7 luni. Artista, pe numele real, Dana Coteanu, și-a găsit un nou partener.

Dana Marijuana iubește din nou la 7 luni după decesul fostului partener. Artista are planuri de căsătorie.

Dana Marijuana spune că are o nouă relație serioasă și că are de gând să îmbrace rochia de mireasă. Este foarte mulțumită de bărbatul de lângă ea, mai ales că i-a înțeles minusurile și plusurile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, solista a mai precizat că nu vrea să grăbească lucrurile și vrea să ia totul pas cu pas, chiar dacă își dorește să se căsătorească.

”În momentul de față sunt bine, sunt cu cineva împreună. Totul datorită bunului Dumnezeu. El a avut grijă de mine și de sufletul meu. De două luni suntem împreună, iar de cinci luni îl cunosc și toate lucrurile merg așa cum trebuie între noi doi.

ADVERTISEMENT

Iubitul meu mi-a cunoscut copiii, familia, este o relație serioasă, amândoi ne-am asumat defectele și calitățile unul față de altul. Când ai un partener, trebuie să îl iei cu totul.

O să vină și acel moment când o să ne și căsătorim. Avem planuri de nuntă, recunosc acest lucru. Mai avem puțin de așteptat. Nu așa imediat, cu pași mici și siguri spre un viitor bun împreună”, a declarat Dana Marijuana pentru Click.ro

ADVERTISEMENT

De ce a murit fostul iubit al Danei Marijuana

Cântăreața a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Daniel Burlacu, dar în ziua de 4 martie l-a pierdut definitiv, în timpul unor filmări pentru un clip muzical. Bărbatul a căzut de pe o scară de la Hanul Artiștilor și s-a lovit la cap. 

Medicii au sosit la fața locului, dar partenerul Danei Marijuana nu a mai putut fi readus la viață. Ar fi murit pe loc în urma căzăturii.

ADVERTISEMENT
Tags: