Life

Dana Marijuana, terorizată de un om al străzii: ”Se folosește de identitatea mea pentru a cerși bani”

Dana Marijuana, cunoscuta interpretă de muzică rap și hip-hop, se află din nou față în față cu o problemă crucială. Identitatea îi este folosită în mod abuziv de o necunoscută.
07.02.2023 | 16:00
Dana Marijuana terorizata de un om al strazii Se foloseste de identitatea mea pentru a cersi bani
Numele Danei Marijuana, furat de un om fără adăpost! Sursa foto: instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dana Coteanu, alias Dana Marijuana, a trecut în ultimii ani prin grele încercări. Pierderea tatălui, a jumătății, probleme financiare sunt doar o parte din dificultățile cărora a trebuit să le facă față. Când a zis că lucrurile intră pe un făgaș normal, o nouă lovitură vine din partea unei persoane care se folosește de numele ei pentru a cerși de stradă.

Dana Marijuana, identitate furată de un om al străzii!

Contactată de FANATIK, Marijuana a făcut primele declarații despre femeia care se folosește de numele ei pentru a impresiona și a obține bani sau alte bunuri de la oamenii care trec prin zona unde își face veacul.

ADVERTISEMENT

Cântăreața mărturisește că un om al străzii se prezintă ca fiind sora ei, dar, de fapt, cele două nu am nicio relație de rudenie. Chiar și-a pus problema să o dea în judecată, însă, este conștientă că ar fi un gest întreprins fără de folos.

Fostul partener al Cristinei Cioran, Alex Dobrescu, a postat un clip cu tânăra pe care a prezentat-o drept sora Danei, pentru că așa s-a prezentat respectiva persoană. Cântăreața ne-a spus că în mod cert nimeni din familia ei nu ar sta pe străzi, pentru că nu ar permite ea așa ceva.

ADVERTISEMENT

Doamne ferește! Nu este sora mea! Este plecată (n.r. ea folosește un termen mult mai dur)! Vine pe aici pe unde stau, țipă. Mereu o ia salvarea, poliția. Nu are nicio legătură cu familia mea!

Se folosește de numele meu, că am o credibilitate mai mare și oamenilor și se face milă și îi dau cinci lei. Mie nu îmi place asta, dar nu am cum să o dau în judecată că nu am cu cine să discut”, a dezvăluit Dana Marijuana.

ADVERTISEMENT

”Dacă era sora mea vă dați seama că nu se punea problema să o las să stea pe străzi”

Cunoscută de întreaga țară, Dana Coteanu continuă susținând că dacă ar fi fost ceva adevărat în ceea ce zice femeia care cerșește în numele ei ar fi ajutat-o.

Nici nu se compară cu frații mei. Dacă era sora mea vă dați seama că nu se punea problema să o las să stea pe străzi. Femeia aceasta profită de faptul că sunt o persoană publică și mă știe lumea, ca să facă un ban, să cerșească prin zona unde stau. Așa mai face un ban să-și ia căcaturi de pe aici”, spune, pentru FANATIK, Dana Marijuana.

ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, celebra artistă nu a povestit prea mult despre familia sa, preferând să le păstreze identitatea. Dar, în contextul apariției femeii care se dă drept sora Danei Marijuana, artista face dezvăluiri inedite despre identitatea adevăratelor ei rude.

Nu are nicio legătură cu noi. Toți suntem cu studii. Doamne ferește! Nici nu mă gândesc! Femeia aceasta se dezbracă pe stradă. Doamne! Eu am scris și în cartea mea despre frații mei, deși nu le-am dat niciodată numele. Nu am dat amănunte despre viața lor pentru că își doresc discreție”, a mai adăugat vedeta.

Cine sunt și cu ce se ocupă fratele și surorile Marijuanei?

Pentru FANATIK, Marijuana a divulgat, în premieră, cu ce se ocupă fratele și cele două surori, și, de asemenea, amintește cine au fost cei care le-au dat viață.

Eu provin dintr-o familie bună. Mama profesoară de matematică, tata inginer, inventator. Suntem patru frați. Fratele meu are o făbricuță de bijuterii, unde lucrează și una dintre surorile mele.

Sora dana marijuana
O femeie fără adăpost susține că este sora celebrei Dana Marijuana / Captura: Instagram, Fotomontaj: Fanatik

Mai am o soră mai mare care are un magazin cu haine de armată. Ce să vă zic, suntem, cumva, de un alt nivel”, a precizat celebra interpretă de muzică hip-hop.

Dana Marijiana: ”Degeaba îi spun să nu mai zică faptul că este sora mea”

Dana Coteanu simte nevoia să explice că deja a încercat să o facă pe femeie să înțeleagă că nu este legal să se folosească de identitatea altui om sau să mintă că ar fi sora ei, cu toate acestea, este conștientă și că nu va obține nimic, indiferent cât ar încerca.

Se folosește de identitatea mea pentru a cerși bani. I-am zis să nu o mai facă, dar, ultima oară, era ceva… schelet ambulant. Țipa după mine! Am fugit de ea! Oricum degeaba îi spun să nu mai zică faptul că este sora mea. Asta o va face tot timpul și îi place că așa o bagă lumea în seamă.

Femeia a fost internată și pe la spitale pentru oameni cu probleme psihice. Stă câte o lună acolo, iar îi dă drumul, iar face toate tâmpeniile, este din nou internată. Vine la mine prin zonă, stă cu toți boschetarii. Se amestecă pe aici!”, a conchis vedeta.

ADVERTISEMENT
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit...
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret...
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret de sub ”Palatul” lui Gigi Becali
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul...
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul ar însemna aritmii cu puls scăzut
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi...
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi cazuri în care majorările vor fi chiar şi de 90%
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în...
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în cazul unei invazii ruseşti | VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea sa. Călin Geambașu a spus tot: „Era foarte...„
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama...
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama pentru că i-a otrăvit soția