Life

Dana Nălbaru, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața ei: “S-a întâmplat cel mai groaznic lucru”

Dana Nălbaru, mărturisiri despre cea mai grea perioadă din viața ei. Soția lui Dragoș Bucur a vorbit despre momentele de singurătate.
13.09.2023 | 08:18
Dana Nalbaru dezvaluiri despre cea mai grea perioada din viata ei Sa intamplat cel mai groaznic lucru
Dana Nălbaru, dezvăluiri despre singurătate. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Cântăreața a avu parte de momente de singurătate până să-și găsească liniștea.

Dana Nălbaru, dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața ei. Artista a vorbit despre singurătate

Soția lui Dragoș Bucur a povestit, acum ceva timp, despre perioada grea prin care a trecut, dar care a ajutat-o să ajung la liniștea din prezent. Cântăreței i-a fost greu să se adapteze schimbărilor prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

După mult timp în care a activat în industria muzicală ca solistă a trupei Hi-Q, după care căsnicia i-a adus și mai multă atenție din partea publicului, Dana Nălbaru s-a văzut singură. În astfel de momente, vedeta a avut timp să reflecteze și să-și facă o “curățenie” în viață.

Cu toate acestea, Dana Nălbaru a recunoscut că singurătatea poate fi foarte grea, dar a fost un punct de pornire pentru a se putea bucura de ceea ce are în prezent.

ADVERTISEMENT

“Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești. Ai atât de mult timp să te gândești la tine și să faci acea curățenie, reală! Începi să îți cerni viața, cu trecut, prezent și viitor, până când ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, îți apare în fața ochilor.

Așa s-a întâmplat și cu mine: mi-am dorit să fac curățenie, am făcut dar s-a întâmplat cel mai groaznic lucru din viața mea. Lucru despre care ulterior aveam să spun că m-a salvat: singurătatea. E greu să fii singur, este foarte greu!

ADVERTISEMENT

Oricine s-a simțit vreodată singur înțelege foarte bine despre ce vorbesc. Nici nu trebuie să explic. Dar, dacă treci de acel moment, toate lucrurile se așază. Începi să clădești un edificiu pe care toate lucrurile cresc ușor”, a explicat cântăreața acum ceva timp, în cadrul podcastului Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.

De ce s-a retras Dana Nălbaru din viața publică

În urmă cu 13 ani, fosta solistă de la Hi-Q a decis să se retragă din viața publică și s-a dedicat credinței. Temerile Danei Nălbaru au dispărut de atunci

ADVERTISEMENT

“Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui… Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut.

Atunci când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…”, a mai spus artista.

Deși alegerea de a renunța la lumina reflectoarelor a fost una dificilă, artista este fericită cu această decizie. În prezent, artista se bucură de liniște și pace alături de familia ei.

ADVERTISEMENT