Life

Dana Nălbaru, pusă la zid de fani pentru că nu se îngrijește: “O să te lase soțul”. Ce reacție a avut soția lui Dragoș Bucur

Dana Nălbaru a fost pusă la zid pe motiv să nu s-ar îngriji. Reacția neașteptată pe care a avut-o soția lui Dragoș Bucur.
21.03.2024 | 00:21
Dana Nalbaru pusa la zid de fani pentru ca nu se ingrijeste O sa te lase sotul Ce reactie a avut sotia lui Dragos Bucur
Dana Nălbaru a fost criticată de fani pe motiv că nu se îngrijește. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru a fost pusă la zid de fani pe motiv că nu se îngrijește. După un comentariu acid la o fotografie în care a apărut nemachiată, artista a avut o reacție neașteptată.

Dana Nălbaru, pusă la zid de internauți pentru că nu se îngrijește. Ce i-a reproșat cineva

Fosta solistă a trupei Hi-Q și Dragoș Bucur sunt căsătoriți de aproape două decenii și au împreună trei copii, dintre care unul este adoptat. Cei doi sunt discreți atunci când vine vorba despre viața personală și preferă ca acest aspect să rămână departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Dana Nălbaru postează regulat în mediul online. Acum ceva timp, cântăreața a făcut publică o fotografie în care apărea nemachiată.

Internauții au criticat-o dur pe soția juratului de la Românii au talent. Mai exact, aceștia i-au reproșat că nu se îngrijește și că partenerul ei de viață o va părăsi într-o bună zi, dacă nu va lua măsuri. Persoana care a lăsat comentariul respectiv a mai ținut să-i transmită vedetei că arată “ca o servitoare”.

ADVERTISEMENT

“De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăţi ca şi cum ai fi o servitoare. Dar ştiu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. Îngrijește-te, că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri”, i-a scris cineva artistei, pe rețelele sociale.

Și alți utilizatori au ținut să-i transmită artistei că arată mai bătrână decât este în realitate. Pe de altă parte, unii au felicitat-o pentru că nu are operații estetice și nu folosește filtre la poze, precizând că arată foarte bine.

ADVERTISEMENT

După ce a văzut comentariul respectiv, citat în rândurile de mai sus, Dana Nălbaru a ales să nu răspundă. La un moment dat, cântăreața a postat, însă, un mesaj cu subînțeles despre căsnicie.

Mesajul postat de Dana Nălbaru după ce a fost criticată

În mesajul postat de cântăreață, era vorba despre bărbații care își părăsesc soțiile pentru că acestea s-au schimbat în anii ce au trecut, fiind ocupate cu îngrijirea gospodăriei și a familiei.

ADVERTISEMENT

Acest mesaj a putut fi interpretat drept o adevărată lecție de viață despre relația dintre soți. Postarea Danei Nălbaru i-a făcut pe utilizatori să reflecteze asupra mesajului.

“Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe.

Te părăsesc pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba.

Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuză-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri.

Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problema.

Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din la bine şi la greu”, a fost mesajul postat de Dana Nălbaru după ce a primit comentariul respectiv.

În ultimii ani, Dana Nălbaru s-a retras din viața publică și s-a pocăit. La începutul anilor 2000, era una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar a realizat că nu este făcută pentru a fi în atenția publicului.

ADVERTISEMENT