Life

Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț care a lăsat-o cu cicatrici pe viață: „Nu sunt pregătită”

Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț care a lăsat-o cu cicatrici pe viață. Ce a spus aceasta înainte de a-și vedea fostul partener.
23.08.2023 | 15:27
Dana Roba prima intalnire cu fostul sot care a lasato cu cicatrici pe viata Nu sunt pregatita
Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț care a lăsat-o cu cicatrici pe viață. Aceasta a mers la Parchet pentru a-și susține cazul.

Dana Roba, prima întâlnire cu fostul soț

Dana Roba a fost chemată miercuri la Tribunal, iar vedeta s-a prezentat. Deși nu și-ar fi dorit să mai dea ochii vreodată cu cel care a încercat să o omoare, ea s-a conformat.

ADVERTISEMENT

Conform Wowbiz, aceasta avea emoții în timp ce aștepta să intre în sală. De altfel, același lucru l-a spus și în fața reporterilor, înainte de a da ochii cu fostul soț. Dana Roba a mărturisit că îi este greu să își găsească cuvintele.

„Da (n.r este prima confruntare față în față). Dar vorbim după pentru că am niște emoții foarte mari și nu sunt pregătită pentru așa ceva, dar sper că după ce…”, a spus Dana Roba, negăsindu-și cuvintele.

ADVERTISEMENT

Dana Roba spune că fostul soț este un monstru

Dana Roba nu ar fi vrut să se mai întâlnească vreodată cu cel care a lăsat-o cu cicatrici pe viață. Doar că ea spune că așa i-a cerut legea și s-a conformat, deși nu era în niciun caz dorința sa.

Dana Roba se temea și să nu i se facă rău cumva de la această întâlnire de grad zero. Ea deja se gândea că va apela la ambulanță.

ADVERTISEMENT

“Am emoții să mă întâlnesc cu el, pentru că mi se pare că mă întâlnesc cu un monstru. Nu îmi face plăcere să mă văd cu acest monstru, dar dacă așa spune legea și trebuie să mă duc la întâlnire mă duc.

Eu sper să nu mi se facă rău, dar în cazul în care mi se face rău o să chem o ambulanță pentru că nu am voie să mă necăjesc, nu am voie să mă stresez.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Dumnezeu va pune îngerii lui cu mine și sper că o să fie bine”, a declarat Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT