Life

Dana Roba, față-n față cu soțul care a măcelărit-o cu ciocanul! Ce se întâmplă în sala de judecată

Dana Roba va sta cu soțul în aceeași încăpere la două luni după ce a bătut-o până a băgat-o în comă! Ce plan are vedeta.
27.07.2023 | 11:13
Dana Roba fatan fata cu sotul care a macelarito cu ciocanul Ce se intampla in sala de judecata
Dana Roba va sta față în față cu soțul în sala de judecată Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dana Roba va sta față în față în sala de judecată cu cel care încă îi este soț! se recuperează în continuare după bătaia soră cu moartea pe care a încasat-o de la soțul ei, Daniel Balaciu. Vedeta a fost desfigurată și are traumatisme pe tot corpul. Pe lângă traumele fizice,make-up artistul va trebui să treacă și peste traumele psihice. Îi va fi greu, mai ales că va trebui să dea ochii cu bărbatul care a desfigurat-o.

Ce se întâmplă cu Dana Roba și cel care din soț i-a devenit călău. Se vor întâlni în sala de judecată

Dana Roba și Daniel Balaciu ar fi trebuit să se vadă pentru prima dată după două luni! Primul termen din proces ar fi trebuit să aibă loc acum o zi, însă nu a mai avut loc.Dana Roba nu s-a putut prezenta la termen din cauză că medicii i-au recomandat să stea acasă. O astfel de întâlnire ar afecta-o mult prea tare pe vedetă.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a primit mesaje de la soț din închisoare cu puțin timp înainte de întâlnirea lor

Dana Roba speră ca această întâlnire cu soțul ei să poată fi reprogramată. Dana Roba susține că soțul ei caută cu tot dinadinsul o împăcare cu vedeta după ce a desfigurat-o. Bărbatul, care momentan se află în închisoare, îi transmite victimei sale tot felul de mesaje prin intermediul rudelor sale. Culmea tupeului este că Daniel Balaciu ar susține că ar fi putut oricând să o omoare pe încă soția lui.

„El încă are speranțe că mă împac cu el. Este nebun omul! Are o nebunie fanatică. Îi spune fratelui său că el chiar vrea să se împace cu mine. I-a spus: `Vreau să mă împac cu Dana. Eu dacă voiam să o omor, chiar o omoram, dar nu am vrut.`

ADVERTISEMENT

Asta mi-a transmis și fratele lui că nu ar fi vrut să mă omoare. Înainte cu cinci zile de bătaie s-a dus la secția de poliție și le-a spus polițiștilor să mă convingă să nu divorțez. E nebun de-a dreptul!”, spunea indignată Dana Roba pentru FANATIK.

Ce îl va ruga pe Dana Roba pe judecător în sala de judecată

Dana Roba susține că nu îi este teamă să se întâlnească cu tatăl fiicelor sale.Vrea să îl privească fix în ochi în sala de judecată, însă nu va vorbi cu el. Toate întrebările la care așteaptă un răspuns le va adresa prin intermediul avocatului.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc nimic cu Daniel în sala de judecată. Vreau doar să îl rog pe judecător să îl întrebe: “S-a gândit vreo clipă că îi face rău mamei copiilor lui?”

Nu o să îl iert niciodată pe Daniel. Să stea la închisoare cât mai mult, să înfunde pușcăria! Tot răul pe care mi l-a făcut i-l va întoarce Dumnezeu însutit! Nu îmi este teamă de el!”, mai spunea vedeta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: