Life

Dana Roba a rupt tăcerea după ce s-a spus că s-a despărțit de Beni: “Nu știu cine vrea să-mi facă rău”

Dana Roba, primele declarații sincere despre cele mai recente zvonuri. Are sau nu makeup artista probleme în relația cu Beniamin.
12.03.2024 | 00:21
Dana Roba a rupt tacerea dupa ce sa spus ca sa despartit de Beni Nu stiu cine vrea sami faca rau
Au apărut sau nu probleme în cuplul Dana Roba - Beniamin. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cei care o urmăresc pe Dana Roba știu că, de aproape un an, aceasta trăiește o poveste de dragoste alături de Beniamin. Makeup artista a spus că are planuri mărețe pentru viitor și nu exclude nici o posibilă căsnicie. Însă, cele mai recente zvonuri apărute par că îi umbresc fericirea vedetei.

Dana Roba și Beniamin au avut probleme în cuplu?!

Dana Roba nu a avut parte de cei mai liniștiți ani din viața ei. În 2023, vedeta a trăit clipe de groază din cauza fostului ei soț. Cel care se presupunea că trebuia să o protejeze și să îi fie alături s-a transformat într-un monstru pentru ea.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a fost agresată și lăsată într-o baltă de sânge în propria casă. Nimeni nu îi mai dădea șanse de supraviețuire, dar se pare că vedeta a fost foarte puternică.

Dincolo de urmele fizice lăsate de fostul soț, Dana Roba a rămas și cu cicatrici pe suflet. A fost o perioadă în care makeup artista nu a vrut să mai audă de nimeni și de nimic și s-a concentrat doar asupra fetițelor ei.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în viața ei a apărut Beniamin, bărbatul care i-a fost alături în cele mai grele momente. Alături de Beni, așa cum îl alintă ea, Dana Roba a trăit momente unice și a simțit că poate fi fericită, în adevăratul sens al cuvântului.

De ceva vreme, zvonurile cu privire la tensiunile din relația Danei cu Beniamin au început să circule mai des ca niciodată. Gurile rele susțin că bărbatul s-ar mai transformat și că nu mai este deloc așa cum l-a cunoscut makeup artista.

ADVERTISEMENT

Iubitul makeup artistei, în mijlocul unor zvonuri denigratoare

Zvonurile care circulă de la o vreme mai spun și că Beniamin ar avea patima jocurilor de noroc. Potrivit speculațiilor, acesta ar lua din banii pe care Dana îi face din machiaje și i-ar juca la păcănele.

Sătulă să audă astfel de vorbe despre iubitul ei, Dana Roba a vrut să clarifice lucrurile. În exclusivitate pentru spynews.ro, Dana Roba a dezmințit toate zvonurile și a spus că niciodată Beniamin nu ar face așa ceva.

ADVERTISEMENT

Makeup artista a spus că partenerul ei nu joacă la cazinouri și, cu atât mai puțin, să joace banii ei. Dana Roba a spus că Beniamin are suficienți bani pentru a-și satisface orice moft sau plăcere și că nu ar lua niciodată banii munciți de ea.

Ba mai mult, Dana Roba crede că cei care au dat naștere unor astfel de zvonuri sunt nimeni alții decât cei din familia lui Beniamin. Aceștia nu sunt de acord cu relația pe care makeup artista o are cu Beni și vor să pună mereu bețe-n roate.

”Nu e adevărat absolut nimic. Eu încă sunt împreună cu Beni. El nu merge la cazino. E o vrăjeală. Nu știu cine vrea să-mi facă rău, neamurile lui, nu știu cine, dar nu mă interesează. El nu merge la cazino. Beni are salariu de 7500 de lei, plus ce mai face el cu box, nu stau să-l întreținut eu pe Beni.” a spus Dana Roba, în exclusivitate pentru spynews.ro.

Deși s-a speculat mult pe seama relației dintre ei, makeup artista i-a asigurat pe toți că nu s-a întâmplat nimic între ea și Beni. În continuare, cei doi sunt la fel de fericiți și nu s-au despărțit nici măcar pentru un moment. Pentru că totul merge foarte bine între ei, Dana ia în considerare o eventuală căsătorie cu Beni.

ADVERTISEMENT