Life

Dana Roba a spus care este motivul pentru care a reușit să supraviețuiască după atacul brutal al soțului: „Nu a îngăduit să mor”

Dana Roba a spus care este motivul pentru care a reușit să supraviețuiască atacului brutal la care a fost supusă de soțul ei.
02.10.2023 | 12:17
Dana Roba a spus care este motivul pentru care a reusit sa supravietuiasca dupa atacul brutal al sotului Nu a ingaduit sa mor
Dana Roba, motivul pentru care a reușit să supraviețuiască după atacul soțului. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Roba a spus care este motivul care a făcut-o să supraviețuiască după atacul brutal cu ciocanul al soțului. Vedeta a spus care este motivul care a ținut-o în viață.

Dana Roba, motivul pentru care a reușit să supraviețuiască după atacul soțului

Dana Roba a fost la un pas de moarte după ce soțul său a atacat-o cu un topor. Aceasta a primit multiple lovituri și medicii au spus că este o minune că aceasta supraviețuise.

ADVERTISEMENT

Acum, celebra makeup artistă a spus că care este motivul care a ținut-o în viață. Conform acesteia, este vorba despre fetițele sale.

Dana Roba și soțul ei au împreună două fetițe, iar legătura pe care aceasta o are cu ele este mai puternică și decât moartea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că fetițele ei sunt cea mai mare dragoste de la Dumnezeu și cel mai mare dar pe care l-a primit. De altfel, ea spune că ele au ținut-o în viață pentru că Dumnezeu nu a vrut să rupă această legătură dintre o mamă și copiii ei.

”Cea mai mare dragoste pe care mi-a dăruit-o Dumnezeu, sunt fetițele mele. Le iubesc enorm, iar noi nu am putea trăi, una fără cealaltă. Acesta este motivul pentru care Dumnezeu mi-a dat din nou viață, și nu a îngăduit să mor”, a spus Dana Roba.

ADVERTISEMENT

Dana Roba: „Șansele ca eu să trăiesc au fost 0 %”

Mai mult, vedeta a spus că șansele sale de supraviețuire au fost zero dar a fost voința lui Dumnezeu la mijloc pentru ca ea să își continue viața alături de fetițele sale.

„Șansele ca eu să trăiesc au fost 0 %, iar înaintea Lui Dumnezeu orice lucru este cu putință. El m-a ridicat, iar astăzi Chantal și Celine au cea mai puternică mamă”, a scris Dana Roba, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Au trecut acum trei luni de la evenimentul în care vedeta era să își piardă viața. Ea se recuperează pas cu pas alături de fetițele sale.

Una dintre ele a început școala, un alt motiv de bucurie pentru vedetă și un semn că viața merge mai departe. De asemenea, ea simte din nou fiorii iubirii, alături de un tânăr care i-a fost alături în cele mai grele clipe după atac.

ADVERTISEMENT