Life

Dana Roba, noi imagini emoționante la două luni după ce a fost mutilată de fostul soț. Ce mesaj i-a transmis una dintre fiice

Dana Roba, noi imagini emoționante la două luni după ce a fost bătută de fostul soț. Ce discuție a avut cu una dintre fiicele sale.
15.08.2023 | 19:07
Dana Roba noi imagini emotionante la doua luni dupa ce a fost mutilata de fostul sot Ce mesaj ia transmis una dintre fiice
Dana Roba, noi imagini emoționante. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Roba, noi imagini emoționante la două luni după ce a fost mutilată de fostul soț. Cum s-a filmat aceasta cu cele oduă fetițe ale sale.

Dana Roba, noi imagini emoționante

Dana Roba a împărtășit pe rețelele de socializare noi imagini emoționante alături de fiicele sale. Aceasta se plimbă din nou cu fiicele sale pe stradă și este fericită și pentru că a putut să își pună din nou baticul în cap, așa cum o făcea și înainte de tragicul incident.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a filmat alături de fetițele sale pe stradă, semn că toate rănile încep să i se vindece și viața să-i revină la normal. Una dintre ele i-a spus mamei sale că știe deja ce vrea să se facă atunci când va fi mare. Mai precis, aceasta a mărturisi că vrea să fie designer vestimentar.

Celebra makeup artistă a împărtășit imagini cu cele două fiice ale sale care au ieșit la joacă în parc. Cele trei încearcă acum să își vadă de viață fără bărbatul care era să le traumatizeze pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT
Dana Roba și una dintre fiice
Dana Roba și una dintre fiice

Dana Roba, mândră de fetele ei

Fetițele Danei Roba vorbesc limba engleză pentru că aceasta este foarte preocupată de educația lor. De altfel, fetița Danei Roba ia mărturisit în engleză care este visul său când va fi mare. Desigur Dana Roba a fost foarte mândră de răspunsul copilei sale și s-a declarat mulțumită de visurile de adult ale acesteia.

„Când mă voi face mare, o să vreau să fiu designer de haine”, a spus micuța.

Dana Roba a mai postat pe rețelele de socializare și o imagine alături de un buchet imens de flori. Aceasta a transmis și un  care a fost apreciat de peste 10.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil florile au fost dăruite de noul bărbat care a intrat în viața ei, Beni, despre care vedeta a vorbit și în trecut.

„DUMNEZEU A OPRIT LUMEA IN LOC! Dumnezeu a sfidat toate părerile oamenilor la adresa vieții mele. Dacă astăzi ar fi trebuit sa mi se usuce florile pe mormântul meu, sunt in viața si sunt mai mult decât iubită”, a scris ea.

ADVERTISEMENT